Ненчо Балабанов и любимата му Катрин Русева са се сгодили

...
Ненчо Балабанов и любимата му Катрин Русева са се сгодили
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се сгоди за Катрин Русева


Ненчо Балабанов и обичаната му Катрин Русева са се сгодили скрито.

Имитаторът си качи две фотоси с 13 години по-младата си възлюбена, на които ясно се вижда годежен пръстен с огромен елмаз. Въпреки че към този момент двамата не са коментирали намерено годежа, почитатели към този момент им честитят под фотографията. Хора от обкръжението на артиста разкриха, че двамата са доста влюбени и нищо чудно да работят и за правоприемник, написа Хотнюз.

Двамата дълго криха връзката си, до момента в който се убедят, че са един за различен. Едва след пътешестване до Дубай през зимата на тази година, най-хубавият подражател на Бойко Борисов разгласи, че още веднъж има жена до себе си. Катрин няма нищо общо с шоубизнеса, само че работи добре платена работа, даже пчели повече от известното си гадже. Тя е търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. От шест години предлага баварци на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати. Любовта ѝ към колите се заражда още в ранна детска възраст, когато стартира да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели.

Това е втората обществена връзка на Балабанов певицата Йоана Драгнева. Двамата се разделиха преди шест години поради нежеланието му да се ожени за нея. Ненчо има 16-годишен наследник Богомил от единствения си брак с по-възрастната от него преподавателка по музика Ралица, с която са разведени от дълго време.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР