Ненчо Балабанов е баща на 17-годишен син на име Богомил

...
Ненчо Балабанов е баща на 17-годишен син на име Богомил
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов изпраща син абитуриент и мисли за бебе, иска дъщеря

Ненчо Балабанов е татко на 17-годишен наследник на име Богомил и неотдавна сподели фотография с него в обществената мрежа. Почитателите на артиста се умилиха какъв брой доста си наподобяват. Момчето е от някогашната му брачна половинка - преподавателката Ралица, с която са разведени от дълго време. Младежът следващата година ще бъде зрелостник и към този момент е независим. „ Той е доста артистичен, с възприятие за комизъм. Пее, рисува ужасно – последното го е наследил от майка си ”, споделял е имитаторът на Бойко Борисов по адрес на наследника си.

Ненчо и някогашната му взели решението да се разделят през 2014 г, когато бракът им се изчерпал. Балабанов не крие, че тогава претърпял тежък интервал. Ето какво е разказвал за развода си: „ Стигнах до извода, че би трябвало да поема по една нова пътека. Аз съм сериозен и виновен човек, който не обича да наранява и да провокира сълзи, а в противен случай – усмивки, благополучие, обич. Задавах си доста въпроси. Обвинявах се, че съм взел това решение. Направих всичко за комфорта, да обясня и опиша, само че трябваше да мине време, с цел да можем да си приказваме умерено. Сега имаме другарски и супер зрели връзки. Щастлив съм, че майката на моят наследник е умна, интелигентна и страхотна жена. Ние сме се разминали генерално след 12 години общуване и 7 години брак, само че все пак сме си дали доста ”

По време на разлъката Богомил бил едвам на 8 години. Родителите му разговаряли с него като с възрастен и се пробвали да му обяснят обстановката.

Въпреки старанието им, момчето не приело леко обстоятелството, че майка му и татко му към този момент гледали в разнообразни направления. „ Не му беше елементарно и имаше прочувствен дисбаланс, което е обикновено. Но пък няма деца, които да са щастливи от принудително стоящи дружно родители. Смятам, че от 2014 година насам аз и някогашната ми брачна половинка сме създали оптималното синът ни да се усеща обичан, благополучен и спокоен. Уча го на това, че нещата стават с неизменност, с откровена обич, към това, което правиш ”, споделял е артистът за възпитанието на първородния си правоприемник.

Имитаторът на Бойко нееднократно е казвал, че желае да се да се снабди и с още едно дете. Миналата година той подписа брак с хубавицата Катрин Русева, която също от дълго време копнее за бебе. Ненчо е намеквал, че след сватбата  започнали да работят по въпроса, само че било божа работа по кое време тъкмо ще се случи.

Балабанов доста се надява вторият му брак да бъде сполучлив и да издържи на житейските тествания. Той предложи брак на чаровната Катрин предишното лято, по време на почивката им Гърция. Двамата вечеряли в ресторант и изненадващо Ненчо поставил кутийката с пръстена в средата на масата, а след това паднал на колене и задал дълго чакания въпрос: „ Ще се омъжиш ли за мен? ”. Разбира се, Русева дала отговор позитивно и малко по-късно почнали приготовленията за сватбата. Тържеството се състоя в края на септември в Несебър.

Връзката на артиста и брачната половинка му се разви доста бързо. Той я сподели публично при започване на 2022 година, а няколко месеца по-късно се сгодиха. Скоро след венчавката Русева и благоверният й отпътуваха за Париж. Екскурзията била подарък от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче се състоя този февруари на Малдивите.
Катрин е с 13 години по-млада от Балабанов, само че разликата във възрастта не е спънка за любовта им. Тя няма общо с шоубизнеса – работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. Красавицата предлага лъскави лимузини на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати. Любовта й към колите се зародила още в детска възраст, когато почнала да колекционира автомобилни списания. Иначе е приключила УНСС и приятелите я дефинират като доста амбициозна.

В предишното артистът имаше връзка с певицата Йоанна Драгнева, а клюки го свързваха в интимни връзки и с някогашната гимнастичка Симона Пейчева. Само Катрин обаче съумя да го заведе до олтара за повторно.
„ За мен любовта е най-прекрасното възприятие на света. Тя е като нежно цвете, не търпи чувство за даденост. Няма неточности в любовта. Няма инцидентни срещи, инцидентни връзки и партньорства. Всички те идват в живота ни и са по-специални от други, с цел да ни научат на нови неща. В любовта няма отговорни. Голямата обич или я усещаш на 100% и я грабваш, или дозряваш до нея ”, разсъждава Балабанов за човешките взаимоотношения.
Той е извънредно благополучен, че Катрин се е появила в живота му в най-подходящия миг и съумяла да извади нескрито неговата сантиментална страна. Съпрузите обичат да пътуват по света, да играят тенис на корт и да гледат филми през свободното си време. Ненчо споделя, че и двамата не са ревностни, което дефинира като плюс във връзката им. „ Болезнено и мощно ревнуват единствено хора, които нямат задоволително висока самокритика и самочувствие за това, какво съставляват те за своя сътрудник ”, установи звездата.

Балабанов и жена му не крият, че доста желаят да се сдобия с щерка. Е, в случай че е момче, също няма да го върнат. „ Хубаво е, когато хората са се намерили, да опитат да имат повече от едно дете. Бидейки родител, знам, че това не е лесна работа и не можеш с лека ръка да го решиш, само че в случай че си срещнал любовта, имаш това неписано обвързване ”, разсъждава артистът, който може би напълно скоро ще се похвали с щастлива вест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР