Неназован служител на канадска петролна компания е уверен в това,

...
Неназован служител на канадска петролна компания е уверен в това,
Коментари Харесай

Огромен Йети бе запечатан на ВИДЕО в заснежена гора

Неназован чиновник на канадска петролна компания е убеден в това, че голям Йети (Бигфут) е бил сниман от камерата на видеорегистратора на автомобила му, оповестяват международните издания

Този миг е запечатан на 12 март 2020 година в снежна гора, покрай националния парк Банф, близо до село Нордег, в западната част на Алберта.

Заради снежната стихия този чиновник известно време не можел да продължи по пътя си, по тази причина спрял и стартира да моли за помощ, употребявайки радиостанцията си.

След това той още веднъж се качил в колата си и траял напред. Точно тогава от дясната страна на пътя неговият видеорегистратор снимал нещо мрачно, огромно и леко поръсено със сняг, застанало сред борове и ели, напълно покрай пътя.

Този имобилен обект се откроява внезапно на фона на дърветата, които го заобикалят, само че лидерът по този начин или другояче не го е забелязал и го е видял едвам по-късно, когато по неуточнени аргументи решил да прегледа записа.

След като видя необикновена фигура, на идващия ден водачът се върнал на същото място, с цел да се увери, че не е снимал камък, статуя или изгнило дърво, покрито със сняг. Той намерил същото място и схванал, че там е стоял точно Бигфут.

Сред дърветата мъжът към този момент не намерил нищо мрачно и огромно, там нямало камъни или каквото и да било друго, само че в снега разкрил куп счупени иглолистни клони, които били осеяни с къси тъмни косми на непознато животно.

Осъзнавайки, че е снимал мистериозния неосезаем Снежен човек, канадецът намерил в мрежата контактите на откривателя на мистериозни същества Сони Ватор и му изпратил сниманото.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР