Ненадминатият музикален феномен Андре Рийо днес пусна малко количество допълнителни

...
Ненадминатият музикален феномен Андре Рийо днес пусна малко количество допълнителни
Коментари Харесай

Разграбват се последните билети за концертите на Андре Рийо

Ненадминатият музикален феномен Андре Рийо през днешния ден пусна малко количество спомагателни билети за концертите си на 16 и 17 юни в зала " Арена Армеец " София. Холандецът идва за първи път у нас дружно със своя 60-членен " Йохан Щраус " оркестър. В момента, неговото турне минава през Австралия, само че маестрото твърди, че мисли за първото си посещение у нас и готви за българската аудитория специфична изненада.
Всяка година превъзходните спектакли на най-известния в света цигулар и диригент притеглят над 600 000 почитатели. Той е в топ 10 на класацията на Bilboard за най-продаваните супер звезди дружно с Бруно Марс, AC/DC. Получил е над 500 платинени награди, три Брит награди " Албум на годината " и има любовта на милиони правилни почитатели по света. Неговият типичен репертоар включва най-хубавото от Йохан Щраус, Верди и Бизе, само че също и известни песни от целия свят като " Очи Чьорние ", " Калинка ", " Хава нагила " и други.

Концертите на Андре Рийо се същински празници на душата и ушите - поради брилянтните осъществявания на феноменалния цигулар и неговите музиканти, само че и поради хубостта и пищността на продукцията. За първи път българските фенове ще съпреживеят един същински концертен шедьовър на музиката и театралното изкуство.
Билетите се продават онлайн в www.eventim.bg, както и на касите на бензиностанции OMV, книжарници Офис1, магазини " Ориндж " и в Билетния център на НДК.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР