Ненадминатият фехтовач, първият меч на Браавос и авторът на вече

...
Ненадминатият фехтовач, първият меч на Браавос и авторът на вече
Коментари Харесай

Учителят на Аря Старк от „Игра на Тронове“ ще бъде гост на Aniventure Comic Con 2019!

Ненадминатият фехтовач, първият меч на Браавос и създателят на към този момент паметната имитация “What do we say to the God of Death? ” в най-нашумялата продукция на HBO „ Игра на Тронове “, идва на Aniventure Comic Con! Към фестивала на 14 и 15 септември се причислява и косплей звезда от Италия, обединилa до точност изкуството и грима в едно. Комикс зоната в Интер Експо Център също усилва площта си с присъединяване на известните български интернет герои Just Spas, Tony Pateto и Neda Malcheva.

Феновете на известния сериал „ Игра на тронове “ ще посрещнат Syrio Forel - майсторът на фехтовката, обучил Аря Старк по какъв начин ловко да върти меча в стила на Браавос, по този начин нареченият Water Dance. Във кино лентата Нед Старк го показва като „ учителя на Аря по танци “, само че в действителност го наема, с цел да тренира с щерка му без да подозира, че тя ще се трансформира в изящен палач. Почти десетилетие по- късно, нейното острие ще бъде единственото, пронизало Краля на нощта. На 15 септември, по време на Aniventure Cоmic Con, Syrio Forel ще има личен 60- минутен Sword Fighting Workshop: The Water Dance в LARP зоната на фестивала, като местата за него са лимитирани до единствено 20. Специалните билети за това преживяване потеглят в продажба от 07.08.2019 в 10:00 часа. Всички искащи могат да вземат подпис или да се снимат с артиста в специфичната Meet&Greet зона и в двата дни на фестивала. Syrio ще се включи и в панел на основната сцена, където всеки искащ ще може да му зададе въпрос. Освен артиста, София ще посрещне и следващата косплей звезда на Aniventure Comic Con. Manuel D’Andrea е от Италия и като характерен италианец е пристрастен по модата и я трансформира в метод на живот.

Получава куп самопризнания в областта на изобразителното изкуство, графичните изкуства, шивачеството, декорацията и постпродукцията. През 2011 година открива умеенето си да основава костюми и създава първия си косплей – Едуард Ножиците. През 2012 година печели италианския шампионат по косплей, което го води в Япония, както и Eurocosplay, който го изстрелва на лондонската сцена. Освен надарен дизайнер, Manuel е и умел гримьор. Превъплъщенията му през годините будят непрестанно учудване в обществените мрежи. Сред най-хубавите трансформации са Лейди Гага в American Horror Story, Еди Редмейн в „ Момичето от Дания “, Лудият шапкар от „ Алиса в страната на чудесата “. Manuel D’Andrea ще бъде част от журито на най-голямото косплей ревю по време на Aniventure Comic Con, дружно с Narga and Aoki Cosplay и Enji Night.

Организаторите анонсираха и някои от най-популярните уеб комикс художници у нас, които ще имат личен щанд по време на фестивала. Любимият кисел заек Just Spas и неговият приятел Tony Pateto имат специфични изненади за феновете си. Редом с тях застава и обичаната героиня на всички български мами – Neda Malcheva. Всички, които желаят да се срещнат с тях, могат да го създадат и в двата дни на Aniventure Comic Con в зала 4, където ще имат и лични панели на сцената на Coca-Cola. Сред звездите, оповестени досега, са актьорите Natalia Tena („ Хари Потър “/ „ Игра на Тронове “), Devon Murray („ Хари Потър “), Sam Jones („ Флаш Гордън “); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и Will Simpson – прочут със скиците си за „ Игра на Тронове “, както и основаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката гарга.

Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay състезанията, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на известни български влогъри и артисти. Билети на цени от 25 до 40 лева във верига бензиностанции OMV, билетен център НДК и на Eventim.bg Деца до 7 години влизат гратис, в случай че са съпроводени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на постоянните билети са с 50% отстъпка. За повече информация: www.comiccon.bg  и www.aniventure.net 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР