Немското тунинг ателие Brabus, което е специализирано в доработката на

...
Немското тунинг ателие Brabus, което е специализирано в доработката на
Коментари Харесай

Над милион лева за свръхпроходимата G-Klasse

Немското тунинг ателие Brabus, което е профилирано в доработката на коли с марката Mercedes-Benz, показа офроуд пакета Adventure, който е основан за най-голямото чудовище на Mercedes - G550 4x4².

Според тунинг експертите с този пакет доработената G-Klasse ще има допустимо най-хубавата проходимост, която може да има един автомобил. Автомобилът разполага с ролбари, диодни прожектори на покрива, отбрана на мигачите и фаровете, лебедка и специфичен багажник на покрива.



Закрепването на задната гума също е интензивно, а гумите са специфични за офроуд и са създадени от BF Goodrich. Заради тях големият клиренс е още по-висок. Още от измененията са свързани с нова предна ризница, отвори на капака за възстановяване на вентилацията в моторния отсек, два шнорхела и раздути калници.

Вътре салонът е тапициран с кожа, на педалите са инсталирани алуминиеви планки, а в подглавниците е избродирано логото на Brabus. Под капака се "мъдри " четирилитров V-образен битурбо осмак, мощността на който е 550 конски сили. Всичко това, дружно с автомобила Mercedes-Benz G550 4x4 се предлага за 540 242 евро.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР