Немската софтуерна компания и водещ ERP доставчик SAP SE обяви,

...
Немската софтуерна компания и водещ ERP доставчик SAP SE обяви,
Коментари Харесай

SAP избира Red Hat Linux за своя стратегическа облачна платформа

Немската софтуерна компания и водещ ERP снабдител SAP SE разгласи, че ускорява обилни своето партньорство с Red Hat Inc.

Двете компании оповестиха, че по силата на новите им съглашения, SAP ще придвижи част от вътрешната си информационна-технологическа инфраструктура, както и инструментите, влизащо в портфолиото им от услуги на Enterprise Cloud Services към Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Освен това, немската компания ще направи операционната система желана платформа за програмата си за миграция към облака Rise with SAP. Инициативата беше избрана неотдавна от основния изпълнителен шеф на SAP за „ едно от най-успешните ни оферти изобщо “, предава Silicon Angle.

Red Hat ще обезпечат спомагателни благоприятни условия, ориентирани особено към Rise with SAP за подкрепяне на облачния преход и облекчение на процесите по миграция за клиентите на немската компания. Освен това, Red Hat ще оказват помощ също по този начин с продуктови инженери и запаси, доставяни на място, с цел да оказват помощ на SAP да пренесат ресурсите си към RHEL и се обезпечи естественото взаимоотношение на системите на двете компании.

Изданието привежда това, че години наред към този момент SAP употребяват за ръководство на облачната си инфраструктура друга Линукс дистрибуция – тази на SUSE, само че компанията е употребила също по този начин и RHEL инстанции. Не е известно дали немската компания ще изостави изцяло SUSE за сметка на Red Hat.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР