Немската компания Dr. Sasse пое дейността по почистване на летище

...
Немската компания Dr. Sasse пое дейността по почистване на летище
Коментари Харесай

Немска компания е поела чистенето на летище София

Немската компания Dr. Sasse пое активността по разчистване на летище " София " от две седмици, заяви концесионерът " Соф Кънект ".

Въведен е нов модел на ръководство на работата, като непознатите супервайзъри наблюдават за натоварването и успеваемостта на работата.

Въведени са системи за надзор на достъпа и отчитане на работното време, нови устройства за дозиране на хигиеничните материали, които пестят близо 40% от употребяваните до в този момент почистващи химикали, показват от компанията.

Тоалетните, зоните за изчакване, изходите към самолетите и другите общи елементи на терминалите се почистват доста по-често от преди, като за задачата се употребяват и чисто нови машини, показват от " СОФ Кънект ".

Персоналът, виновен за чистотата, от време на време ще минава профилирано образование.

За две седмици немската компания към този момент е съумяла да измие и почисти прозорците на терминалите, тоалетните, сервизни и други пространства, изпрани са и мокетите, показва концесионерът.

В идващите месеци ще бъдат внедрени още високотехнологични решения, в това число потреблението на профилирани сензори и програмен продукт за наблюдаване на площите, както и последни технологии за разчистване с роботизирани машини.

" Положителната смяна в чистотата е забележима и това се вижда от пасажерите. Това е значима стъпка към по-доброто пътническо прекарване, което към този момент сътворяваме на летището ", споделя Хеннинг Фистерер основен действен шеф на летище " София ".

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР