Немска компания за производство на електронни компоненти има интерес да

...
Немска компания за производство на електронни компоненти има интерес да
Коментари Харесай

Нов немски инвеститор в Пловдив, открива поне 150 работни ме...

Немска компания за произвеждане на електронни съставни елементи има интерес да открие произвеждане в Пловдив. Плановете за евентуално нахлуване в района плануват инвестиция Клас А и откриване на 150-200 работни места в първите 3 година, като фирмената политика допуска наемането на локална работна ръка с положителни езикови знания. Дружеството създава електронни съставни елементи за полупроводниковата и аутомотив промишленостите, посредством цялостен курс от щамповане, шприцване, сглобяване и тестване. Освен индустриални действия, компанията прави и редица научноизследователски интервенции, като има и няколко патента.

Това стана ясно на среща в общината сред зам.-кмета по бизнес развиване Стефан Стоянов и основния изпълнителен шеф на немската компания, като присъединяване в нея взеха и консулът по икономическите въпроси на България в Германия Стефан Йонков и Мариана Чолакова, почетен консул на Германия в Пловдив.

Засега името на вложителя се пази в загадка. От локалната администрация оповестиха, че става дума за колос със фабрики допълнително от 10 страни на три контитента.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР