Немислимото е напът да се случи. Световното първенство в Русия

...
Немислимото е напът да се случи. Световното първенство в Русия
Коментари Харесай

Мондиал 2018 май ще остане без Меси


Немислимото е напът да се случи. Световното състезание в Русия следващата година може да се окаже без една от най-големите звезди в международния футбол - Лионел Меси.

Националният тим на Аржентина тази нощ позволи поредна неверна стъпка по пътя, откакто приключи 0:0 с Перу в Буенос Айрес и падна до шестото място в Зона Конмебол. Според регламента първите четири тима се класират непосредствено, а петият играе бараж с представителя на Зона Океания.

Съдбата на Меси и компания ще се реши в последния кръг, когато " гаучосите " на изгубилия шансове за класиране Еквадор.

По същото време пък играят Колумбия и Перу, за които успеха също е жизненоважна.

По терените на Стария континент също бе извънредно трагично, само че още два тима към този момент са сигурни участници на финалите в Русия. Това са Германия и Англия. Бундестимът са наложи доста безапелационно с 3:1 над главния си противник в група " С " Северна Ирландия.

В същото време " трите лъва " безусловно изстрадаха триумфа си с 1:0 над Словения с гол в добавеното време, само че по този начин отборът също към този момент се класира на Мондиала.

Получиха се и някои доста резултатни дуели. Полша разруши с 6:1 Армения и също направи огромна крачка към класирането си, а Норвегия унижи с 8:0 Сан Марино, само че единствено за авторитет, защото този мач бе без значение и за двата отбора.

Тази вечер международните квалификации в Европа не престават.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР