Немалко представители на кралското семейство си признаха, че са гледали

...
Немалко представители на кралското семейство си признаха, че са гледали
Коментари Харесай

Неочаквано: принц Чарлз коментира своя образ в „Короната“

Немалко представители на кралското семейство си признаха, че са гледали сериала на Нетфликс. Камила Баркър Боулс да вземем за пример даже се е срещнала персонално с актрисата, която съумява „ да влезе в нейните обувки “.

Принц Чарлз от своя страна също си разреши да направи коментар за метода, по който е играден неговият облик на дребния екран.

По време на тазгодишното събитие Edinburgh Festival Fringe в Шотландия водачът на шотландската работническа партия Анас Саруар споделя, че принцът на Уелс е загатнал шоуто, до момента в който се е представял на депутатите в Народното събрание :

„ Той се появи и съобщи: „ Здравейте, прави ми удоволствие да се запознам, нямам нищо общо с метода, по който ме показват по Нетфликс. “

„ Според мен това е много забавен метод да се представиш “, разяснява политикът и шеговито прибавя:

„ Лошо ми се написа, тъй като не мисля, че ми е разрешено да споделям такива персонални диалози! “
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Принц Чарлз е изигран от Джош О'Конър в трети и четвърти сезон на „ Короната “. Сюжетната линия включва младежките му години, запознанството му с принцеса Даяна и кралската им женитба. Актьорът получава премия Еми през 2021 година за представянето си.

За идващите два сезона като принц Чарлз ще забележим Доминик Уест, а повода за промяната на актьорския състав е връзрастовата разлика сред облика и артиста поради „ скока “ през времевото пространство в сериала.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР