Немалка част от обзавеждането на луксозния таен апартамент в болница

...
Немалка част от обзавеждането на луксозния таен апартамент в болница
Коментари Харесай

Немалка част от обзавеждането в тайния апартамент в болница „Лозенец“ е изнасяно

Немалка част от обзавеждането на първокласния скришен апартамент в болница „ Лозенец “ е изнасяно. Той се оказва много необятен – с пет стаи и два санитарни възела. Това описа в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия Михаела Карабельова.

„ Влизаш в едно място, което е ужасно пространно. Не чаках да има пет стаи и два санитарни възела. Обзавеждането беше нищожно, тъй като съгласно лекарите някаква част – може би немалка, е била изнесена “.

Ръководството на болничното заведение изяснява, че не е ясно по кое време и от кого е издигнато и обзаведено тайното първокласно помещение. Не се знае и с каква цел се е употребило. Скандалното жилището, което беше намерено на територията на болничното заведение няма документи. То е обзаведено скъпо и досега е било под ключ.

По думите на Михаела Карабельова все още мястото стои по този начин, както е оставено.

„ По всичко проличава, че там е имало живот. В мивката имаше съдове, чаши от кафе, от които си личеше, че са употребявани. Имаше кутии с пури и алкохол, както и цялостни бутилки ”.

В първокласния жилището на болница „ Лозенец “ не са вложени празненство нито на лечебното заведение, нито на Медицинския факултет към Софийскиу университет. Това съобщи някогашният и дълготраен шеф на болничното заведение проф. Любомир Спасов.

 

Етикети: апартаментболницаЛозенецскандал
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР