Немалка част от хората в България имат селски имот или

...
Немалка част от хората в България имат селски имот или
Коментари Харесай

Как дворът на къщата ни може да изглежда перфектно?

Немалка част от хората в България имат селски парцел или живеят в къща. Една част от поддръжката на цялото нещо е двора. Независимо дали става дума за огромен двор или относително малко пространство, то вие сигурно желаете да наподобява добре. В тази публикация ще ви дадем някои хрумвания за ободряване на двора по метод, който да го направи съвършен.  

Изберете какво ще вършиме с пространството

На първо място би трябвало да решите какво ще вършиме с пространството, с цел да планувате реализацията на концепцията си и нейната поддръжка. Един вид е да имате дребна част, която да е планувана за зеленчукова градина. Ако нямате опция да го вършиме, може да засадите всичко с трева и цветя. А може да превърнете цялото нещо в ъгъл за отмора за вас и децата. Възможностите са доста. След като вземете решение към този момент е много по-лесно. 
Ако видите това в двора си, бъдете нащрек. Някъде там се крие ЗМИЯ
Лятото е оня интервал от годината, когато в двора ни внезапно се появяват змии. Трябва доста да внимаваме и да бъдем нащрек, тъй като изм...
Прочети повече
Сложете басейн

Ако имате опция сложете басейн. Разбира се, не приказваме за тези огромни басейни в именията, а за подобен, който е надуваем или сглобяем. Подобна инвестиция не е огромна, а ще ви даде ужасно кътче за хладина в летните дни. Просто би трябвало да внимавате да не го повредите, тъй като тогава ще имате огромно лятно наводняване в двора си. 

Декоративни детайли

Декоративните детайли в градината са черешката на тортата. Дали ще са фигури като джуджета или животни или пък просто остарели предмети, които имате - бъчви, каци, менци и други. Те придават сексапил и могат да подчертаят цялостния дизайн, който желаете да създадете. Например, в случай че желаете битов жанр, то разнообразни остарели предмети в градината ще са съвършен щрих. 
Ползите от градинарството с вашето дете
Да убедите младежа си да си зареже телефона и да се зарови в пръстта с вас в градината, може да наподобява като предизвикателство. Но...
Прочети повече
Барбекю

Дори да не е зидано, считаме, че е добре да си извършите ъгъл за барбекю на двора. Винаги е прелестно да се съберете с другари и да печете месо и зеленчуци. Летните дни стават доста по-приятни, а и дано си го кажем - заплашителен кеф е! 

Навес

Хубаво е да изградите заслон, под който да се събирате. Дните ще са топли, само че времето може да ви изненада с дъжд. Вместо да се затваряте у дома, просто седнете под навеса и продължете с приятната вечеря. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР