Неловко е да си поискаш парите, които си дал назаем

...
Неловко е да си поискаш парите, които си дал назаем
Коментари Харесай

Да си поискаш парите може да е забавно

Неловко е да си поискаш парите, които си дал назаем на другар. Притесняваш се дали няма да обидиш отсрещната страна или дали няма да те схванат неправилно. Защо да не го направиш по занимателен и автентичен метод, или просто на подбив? Влез в уеб страницата kadesamiparite.bg и можеш да избереш своя майтапчийски метод към темата-табу, която е скарала не един и двама остарели другари.

Болшая советская енциклопедия няма да събере мъдростите, изписани през вековете за разликата в другарството сред мъжете и дамите. Второто не е доста несъмнено, само че за мъжката дружба няма две отзиви – мъжете приказват това, което мислят и на тази основа се градят здрави другарства. Дали това е по този начин, обаче, като стане въпрос за пари?

Оригинална реклама на компания за потребителско кредитиране илюстрира, по какъв начин със заем от другар рискуваме да се превърнем в лицемери, а това не е присъщо на мощния пол. С платформата kadesamiparite.bg , можеш хем да повдигнеш неловката тематика за невърнатия заем от другар, хем да го направиш по мъжки – с подбив.

Ти избираш по какъв начин и дали да се пошегуваш с авера – като италиански мафия необут или с фънки рап/хип-хоп бийт (или както иначе ще го дефинират меломаните). За феновете на достоверната мъжка тирада има „ Ей, пустиняк! Оти се зáтри? “ на северозападен акцент, а в случай че предпочиташ по-индиректните методики, може да пробваш внушаемост, прям диалог с портфейла, който има какво да каже или напълно внимателно – въпреки всичко, другарството се гради с цената на доста бири и заслужава да бъде непокътнато. Добре че е шегата, че да си кажем истината!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР