Нелицеприятни истории за председателя на Общинския съвет на Септември Лазар

...
Нелицеприятни истории за председателя на Общинския съвет на Септември Лазар
Коментари Харесай

Заради убийство: Започнаха да излизат нелицеприятни неща за общински съветник от ГЕРБ

Нелицеприятни истории за ръководителя на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков започнаха да излизат след случая, при който се допуска, че шестгодишният племенник на Влайков е прострелял смъртоносно с револвера на чичо си 47-годишния Наско Тонкев – по време на рожден ден в пазарджишкото село Виноградец.
Пред камерата на Нова телевизия бяха разказани два случая – при единия Влайков е провокирал сборичкване и е нарязал с бутилка лицето на различен мъж, само че тъжба не е подадена. Версията на майката на потърпевшия в този случай – Спаска Джалева, е малко по-различна. Според нея синът ѝ счупил бутилка в пода и поради това Влайков го е набил. При втория случай е имало още веднъж сборичкване, при което е ваден нож, само че правосъдно гонене в последна сметка не е имало, въпреки да е подадена тъжба, за разлика от първия случай.
Припомняме, че към този момент няма безусловно безапелационни доказателства, че дребното дете с е е трансформирало във в действителност палач на Тонкев. Взети са натривки от ръцете на момчето, само че те не са посочили сигурно, че то е произвело съдбовния изстрел. Във Виноградец са безапелационни, че Влайков прикрива виновността си посредством момчето и питат – по какъв начин толкоз малко дете изобщо ще успее да натисне спусъка на толкоз огромен револвер?
В събота, 2 септември, Влайков бе освободен от ареста. Срещу него към момента няма повдигнати обвинявания. Основната версия на прокуратурата за случилото се към този момент е, че 6-годишното дете несъзнателно е стреляло.
От ГЕРБ към този момент желаеха Влайков да подаде оставка като ръководител на Общинския съвет и общински консултант. Партията на Бойко Борисов изключи Влайков от редиците си.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР