Нели Корда влезе в историята на голфа в неделя вечерта,

...
Нели Корда влезе в историята на голфа в неделя вечерта,
Коментари Харесай

Нели Корда влезе в историята на LPGA с победа в шампионата на Chevron и спечели 1 милион паунда от наградния фонд

Нели Корда влезе в историята на голфа в неделя вечерта, откакто завоюва петото си следващо събитие от LPGA Tour, грабвайки здрав награден фонд от £1 милион след взлом до победа в Chevron Championship.

Korda беше запалена тази година и беше спечелила четирите си предходни шампионата, влизащи в първия огромен шампионат за сезона в The Woodlands, Texas. Тя сподели ослепително показване през целия уикенд, отбелязвайки под 70 точки във всеки рунд по пътя си към победа с два удара.

След като приключи с два удара пред Мая Старк, Корда влезе в историята, като стана едвам втората жена в историята, спечелила пет следващи събития. Само Аника Соренстам и Нанси Лопес са спечелили пет надпревари в пет поредни старта, а Корда ще има шанса да поведе с едно място в JM Eagle LA Championship идната седмица.

Говорейки по-късно, Корда разкри по какъв начин се е справила с натиска да отиде в историята, до момента в който се е опитвала да парира Старк. Тя сподели: „ Сега най-сетне мога да вдишвам. Тази деветка с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР