Нелепо и безпомощно е обяснението, че сме предизвикали опашки по

...
Нелепо и безпомощно е обяснението, че сме предизвикали опашки по
Коментари Харесай

Захариева: Нелепо и безпомощно е обяснението, че сме предизвикали опашки по бензиностанциите

" Нелепо и безпомощно е обяснението, че сме провокирали опашки по бензиностанциите. Опозицията успокои хората и сподели да не се презапасяват, а държавното управление се скри ". Това съобщи за " Офанзива " някогашният външен министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

По нейните думи малко е евентуално е ГЕРБ и Политическа партия да съставят правителство, само че няма нищо невероятно. И добави, че актуалната коалиция е сложна за участниците и не се знае какъв брой ще устоят. Категорична е, че хората ще изискат предварителни избори.

А опасността от Русия е освен за Европа, а за целия свят. " Няма различен път с изключение на още по-силен дипломатически напън. Целта на глобите не е да санкционират съветския народ, а да спрат финансовите потоци, които поддържат тази война. Втора цел е да се ускори натиска в Русия, че войната е безсмислена и не носи изгода за тях. Войници на НАТО е имало доста пъти у нас. Украйна желае отбранителни неща, за какво България да не ги изпрати? Това не е интервенция, а помощ за отбрана от експанзията ", счита тя. 

Според нея е абсурд Русия да се съгласи за затваряне на въздушното пространство в Украйна. " Посланикът на Русия прекалява, в случай че бях министър, щях да отвръщам надалеч по-остро на отхвърли й да се яви във Външно министерство ", показа Захариева. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР