Нелепо е да отстраниш директор заради финансов доклад, написан нелепо

...
Нелепо е да отстраниш директор заради финансов доклад, написан нелепо
Коментари Харесай

Майката на Даная: Нелепо е да отстраниш директора на „Пирогов“ заради нефелен финансов доклад, а не за смъртта на дете

Нелепо е да отстраниш шеф поради финансов отчет, написан неуместно и нефелно. А да не го направиш поради гибелта на 15-годишно дете, изпратено с хематом в главата да се лекува у дома с обезболяващо. Това сподели по Би Ти Ви Ани Стоянова, майката на 15-годишната Даная, във връзка свадите и опита за изпъждане на шефа на „ Пирогов “.

Тя още веднъж описа, по какъв начин щерка и е била оставена цяла седмица у дома по време на гергьовските празници, защото не е имало детски неврохирург да я оперира. Идва чак откакто зам.-министър се обажда на шефа на „ Пирогов “. През това време дамата сама стартира да търси неврохирурзи, само че на 90% от тях телефоните им отговаряли с гръцки телефонен секретар.

Ани Стоянова изясни, че месец и половина след законовия период още чака резултатите от инспекцията на одита. Знае, че инспекцията в „ Пирогов “ също е завършила, само че и тези резултати не са оповестени.

Ако искаш да отрежеш главата на шеф, откри същинската причина, сподели тя. По думите й в случай че в „ Пирогов “ има финансови злоупотреби, в „ Майчин дом “ сумите са три пъти по-високи, по какъв начин по този начин там няма. Или пък в ИСУЛ, където онкоболните деца са без топла вода.

Докато щерка й е била болна, Ани Стоянова е била пратена в ИСУЛ да търси безценен и жизненоважен медикамент. С него и с сходни на него тя подозира, че стават злоупотреби с лекарствени средства.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР