Нелеп инцидент в центъра на столицата. Мъж падна от Моста

...
Нелеп инцидент в центъра на столицата. Мъж падна от Моста
Коментари Харесай

Мъж падна от Моста на влюбените, никой не му помогна

Нелеп случай в центъра на столицата. Мъж падна от Моста на влюбените, само че никой не му оказа помощ. За това сигнализира в профила си в обществената мрежа Фейсбук племенницата на Васил Левски - Христина Богданова. Тя е и единственият човек, който се притекъл на помощ на потърпевшия до момента в който другите водачи траяли пътя си. Един от тях даже си разрешил непочтено държание по отношение на нея.



За случката споделя самата Христина в " Здравей, България ".

" Инцидентът се случи в събота следобяд. Аз бях в автомобила си, изчаквайки на светофара. С периферното си зрение видях, че нещо огромно пада от моста. Преместих колата, стопирах и отидох да видя какво се случва, защото в това време чух и крясъци за помощ. Видях, че става дума за човек в безпомощно положение ", изясни тя.

Богданова добави, че мъжът е бил в схващане, само че с доста мощни болки. Веднага се обадила на незабавния телефон. Полицията и Спешна помощ пристигнали доста бързо и реагирали съответно.

Нелеп случай, подхлъзнал се е и изгубил равновесие. Пострадалият е с тежи контузии.

" Това, което откровено ме потресе в цялата обстановка е, че никой не ревизира дали може да направи нещо. Очевидно спрелият ми автомобил раздразни останалите водачи. Един от тях си смъкна прозореца, с цел да ме напсува по допустимо най-грозния метод. Инциденти стават. Това може да е наш непосредствен човек, на който доста държим. И даже не желая да си показва, че няма кой да ти подаде ръка. Понякога подобен случай може да коства живота на човек в неволя ", разяснява племенницата на Левски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР