Нелеп инцидент в Гоце Делчев по чудо завърши без фатални

...
Нелеп инцидент в Гоце Делчев по чудо завърши без фатални
Коментари Харесай

За изгубената човещина! Нелеп инцидент в Гоце Делчев! 64-г. жена се спъна в дупка на пътя, ръката и попадна под гумата на автобус, шофьорът напусна мястото..

Нелеп случай в Гоце Делчев по знамение приключи без съдбовни последствия, само че сподели нещо извънредно смущаващо-липсата на отговорност и човечност. Ето какво се случи. Вчера в края на работния ден, към 17 часа, пешеходката Гергана Г, излизаща от двора на шивашката компания, в която работи, се спънала в дупка на пътя, пред входа на компанията и ръката и попаднала под задната гума на преминаващ рейс, благосъстоятелност на компания в сатовчанското село Абланица.,научи Струма ком

За благополучие гумата засегнала единствено ръката на падналата жена, която изпищяла от болежка. Шофьорът на автобуса Емин В. от село Туховище, обаче не уведомил органите на реда за случилото се и напуснал мястото на произшествието. Постарадалата е потърсила помощ в локалния незабавен център, където е открито, че ръката и е счупена.

Освободена е за домашно лекуване. По-късно органите на реда издирили водача, взели проба за алкохол с дрегер, която е негативна и образували досъдебно произвоство за разследване по случая. Какво наказване по смисъла на закона ще получи шофьора- дезертьор не знаем, държанието му обаче е жестоко нарушение на неписаните закони за отговорността и човещината, която очевидно от дълго време сме изгубили.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР