Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за

...
Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за
Коментари Харесай

Телеграф: Нелеп инцидент свали Стоянка Мутафова от сцената, актрисата и мениджърът ѝ мълчат какво е станало

Нелеп случай смъкна именитата актриса Стоянка Мутафова от сцената за неустановен интервал от време. По гледище на докторите госпожа Стихийно злополучие ще прекрати както представленията си, по този начин и турнето из България, за показване на автобиографичната си книга „ Добър вечер, столетие мое “, оповестява „ Телеграф “.
 

„ Поради безразсъден случай от тази заран, с който ме изкараха отвън релси здравословно и душевен, ще би трябвало да прекратя за няколко месеца всички мои изяви по гледище на персоналния ми доктор. Изказвам своите извинения, че за повторно няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, по този начин и на прелестните уредници, които вложиха толкоз труд и усърдие. Аз също съм доста разочарована като вас, само че очевидно би трябвало да се кротна на моите съвсем 97 години! “, написа в формалния профил на Мутафова във Facebook.
 
Мениджърът на звездата Евгени Боянов беше сбит: „ Ами претърпя случай. Не е добре, по този начин да го кажем. Всички се надяваме скоро да се възвърне и още веднъж да ни радва “.
 
За момента, обаче, не е ясно по кое време още веднъж ще можем да я гледаме на театрална сцена. В последните месеци здравословното положение на Мутафова се утежни.
 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР