Нелеп инцидент с дъщерята на Юлиан Вергов помрачи безгрижната му

...
Нелеп инцидент с дъщерята на Юлиан Вергов помрачи безгрижната му
Коментари Харесай

Лоши новини за дъщерята на Юлиан Вергов

Нелеп случай с дъщерята на Юлиан Вергов помрачи безгрижната му лятна почивка. 17-годишната Алина неотдавна счупила съществено ръката си след рухване от скейтборд и изкарала за следващ път акъла на родителите си.

При злополуката потърпевш и единият ѝ крайник. Травмите били съществени и нямало по какъв начин Алина да се размине с лекарската помощ. В момента ръката ѝ била стегната в шина, с която трябвало да стои няколко седмици, до момента в който костта зарасне вярно. После щяла да ѝ бъде назначена и физиотерапия. Ежедневно дъщерята на артиста ходела по медицински кабинети. Минавала рентгени, скенери и всевъзможни прегледи, а по лечебните заведения я придружавала майка ѝ Ирина, тъй като татко ѝ, въпреки да изигра брилянтно ролята на хирурга доцент Виктор Банков в „ Откраднат живот “, изтръпвал от мириса на кръв и действителни лекарски подиуми.

Наследничката на секссимвола на родното кино към този момент неколкократно е докарвала родителите си до нервни рецесии. Неотдавна в изявление за Ива Софиянска Алина призна, че към този момент е чупила лявата си ръка 5 пъти, дясната – 3, и десния си крайник – още 2. Всичките ѝ злополуки са поради увлеченията ѝ по скейтборда и сноуборда. И по двете я запалил татко ѝ, който също е изявена рискова натура. Освен че споделя заниманията на щерка си, артистът кара сърф и пистови мотори, по които пък фитила му възпламени сътрудника му Владо Карамазов.

Самият Вергов е разказвал, че по тялото му към този момент няма част, която да не е чупена най-малко по един път. Не всичките му контузии обаче са в резултат на заниманията му на ръба, а и поради буйния му манталитет. Известно е, че звездата на „ Откраднат живот “ постоянно си изпуска нервите и налита непосредствено на пердах. Последният див балкански екшън, който артистът спретна, бе в навечерието на Коледа преди 2 години.

Тогава Вергов раздаде обилно крошета на автоджамбазин, опитал се да открадне автомобила му в празничната вечер. „ Не ме е боязън да скачам на пердах и това е най-голямата ми мощ против конкурент, тъй като има мощни хора, само че плашливи. Излизал съм с голи ръце да се удрям на автомагистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си дружно с бухалки и отново аз ги надделях “, споделя неприятното момче на театъра.``

Източник: ретро
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР