Нелеп инцидент отне живота на двама души в Добрич. Американски

...
Нелеп инцидент отне живота на двама души в Добрич. Американски
Коментари Харесай

Луд янки скочи от 7-ия етаж в Добрич, уби себе си и случаен минувач

Нелеп случай лиши живота на двама души в Добрич. Американски жител скочи от седмия етаж на жилищен блок и падна върху преминаващ 73-годишен мъж. И двамата са починали на място

Сигналът е бил подаден нощес към 12 часа на тел. 112. Веднага към мястото са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията в Добрич.

" Единият от умрелите е американски жител ", удостовери Даниел Илиев от Районна прокуратура – Добрич.

34-годишният американски жител бил на посетители на свои родственици в България. Тъй като брат му е женен за българка, отседнал в техния апартамент с майка си, дружно с която живеели от осем години в Съединени американски щати.

" До настъпването на случая американският жител е бил в банята, след което излязъл и без никаква причина е скочил през прозореца на жилището. По същото време изпод е минавала стара двойка и е паднал върху другия жител ", уточни още Даниел Илиев.

Пристигналите екипи на Спешна помощ транспортират 34-годишния млад мъж и 73-годишния жител на Добрич до Многопрофилната болница за интензивно лекуване, където първо е умрял възрастният мъж, а три часа по-късно и 34-годишният американски жител.

Преди да издъхне обаче, проверяващите съумяват да беседват с него. Оказва се, че американецът страда от психологично заболяване. Лекувал се от 8 години и е гледал телевизия преди случая, а от там нататък не помни нищо за случая.

В Районната прокуратура в Добрич е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност. Извършват се и процесуално-следствени дейности за събиране на доказателства за вероятно склоняване към самоубийство на друго лице. Съдебно-медицинска експертиза би трябвало да откри аргументите, които са довели до гибелта на двамата мъже.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР