Нелеп инцидент отне живота на 50-годишна жена от Пазарджик, която

...
Нелеп инцидент отне живота на 50-годишна жена от Пазарджик, която
Коментари Харесай

Шефка в пазарджишка частна телевизия падна от тераса на петия етаж

Нелеп случай лиши живота на 50-годишна жена от Пазарджик, която е паднала от терасата на 5-ия етаж на жилищен блок в града и е издъхнала. По данни на живеещи в региона стана ясно, че това е шефката на новините в пазарджишката частна телевизия „ Телекабел “ Павлина Гаджева.

Драмата е станала рано сутринта в центъра на града-на ул. “Есперанто “, където журналистката живее, съобщи "Монитор ". Предполага се, че става дума за акцидент – балконът няма парапет.

Работи се обаче и по версията за опит за самоубийство. Сигналът за случилото се е подаден към 8,20 часа, като в полицията се е обадил комшия, който излизал на работа и се натъкнал на страшната панорама.

Когато колата за спешна помощ от „ Спешна помощ “ била извикана и пристигнала за броени минути, дамата още дишала и била откарана в локалната регионална болница в сериозно положение. Въпреки напъните на лекарите обаче и от получените тежки контузии 50-годишната жена е умряла.

В момента на местопроизшествието тече оглед от криминалисти, снемат се и показания на очевидци. По неофициална информация в последните няколко седмици дамата не е била на работа и се лекувала, защото била изпаднала в меланхолия. Предполага се, че може и сама да е протегнала ръка на живота си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР