Нелеп инцидент, който станал по улиците на София, успя да

...
Нелеп инцидент, който станал по улиците на София, успя да
Коментари Харесай

Нелеп инцидент с БМВ шашна, но и ядоса столичани СНИМКИ

Нелеп случай, който станал по улиците на София, съумя да раздели мрежата, да провокира усмивки, само че и да повдигне въпроса за положението по пътищата в страната. Всичко стартира с две фотоси, които са оповестени в мрежата, съпроводени от цветисто изложение.

" " Неадекватен " жител навря колата си в дупка, по-голяма от колата му. Твърдеше, че не я видял. " БМВ " не е марка, а диагноза ", споделя Звезделин Атанасов. Младият мъж споделя и две фотоси.

На тях виждаме черно " БМВ ", пропаднало в голяма дупка на павирана улица. Една от гумите на комбито е попаднало в кухината, която е със обилни дълбочина и размери, а бронята на возилото се е упряла в сиенитните блокчета. До нея се вижда и крик, който евентуално е взел участие на различен стадий от историята...

Ситуацията бързо притегля вниманието на столичани. Едни недоумяват по какъв начин се е образувал въпросният " кратер ", а други недоумяват по какъв начин лидерът не е видял трудността, намиращо се по средата на пътя. В нелепата преживелица се появява и различен колорит.

Много жители намират подмятанията към немската марка за неуместни в тази ситуация, даже ги дефинират за обидни. Заваляват и жежки прилагателни към създателя на фрагментите. Други го подлагат на критика за обстоятелството, че е снимал. Питат го и дали някак е опитал да помогне.

Тук обаче случката добива напълно нов поврат. Оказва се, че създателят на фрагментите е самият лидер, който се озовал в дълбоката дупка.

" Колата е моя и аз влязох в дупката... Всички бъдете здрави! ", добавя Атанасов. Той споделя и други свои фрагменти с немското комби.

Много жители биват заблудени от иронията в обявата и разясняват шегата с обичаната марка. Други недоумяват от случилото се на път в столицата. Вижте част от разразилата се полемика.

" Не е отговорна колата - на дупката не ѝ е там мястото, още повече необезопасена ", написа Цветозар М.

" В цялата обстановка единственото несъответстващо е не лидерът, а положението на инфраструктурата ни ", написа Ясен Т.

" Какъв е този кратер? ", чуди се Адел Х.

" Автомобилите и водачите не са отговорни за разрушените пътища и не знам по какъв начин да го нарека това нещо, в този случай ", разяснява Георги Д.

" Тук май въпросът е не каква е колата, а къде отиват парите ни от налозите за тези " улици ", " написа Вероника С.

Към момента няма данни къде се е разиграла обстановката, както и аргументите на паважа да има сходно рисково проваляне.

Снимки: Звезделин Атанасов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР