Некрологът на това правителство вече е написан и не виждам

...
Некрологът на това правителство вече е написан и не виждам
Коментари Харесай

Некрологът на правителството вече е написан

Некрологът на това държавно управление към този момент е написан и не виждам по какъв начин то ще изкара до изборите.

Всяко решение, което това ръководство ще взема от тук нататък, ще се трансформира в рецесия. Това разяснява в предаването „ Тази сутрин” по bTV Александър Симов от Българска социалистическа партия.

Според него Валери Симеонов не е взел самичък решението да подаде оставка. „ Когато се оттегляш по лично решение, би трябвало да осъзнаеш за какво се оттегляш. Неговият брифинг беше апотеоз на цинизма в най-хубавия случай”, аргументира мнението си Симов.

„ Виждаме един политик изпълнен с реваншизъм, настървение и от в този момент мога да си показва какво ще е парламентарното му държание от тук нататък”, добави депутатът от Българска социалистическа партия.

По думите му в „ Обединените патриоти” сега текат буреносни процеси. „ Мога да си показва по какъв начин Сидеров и Симеонов ще съжителстват дружно на парламентарните банки”, разяснява Симов.

„ От тук нататък всевъзможни уверения, че болшинството е устойчиво и ръководството знае какво прави, звучат като красиво благопожелание, изпразнено от действителен смисъл”, заключи депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР