Некролог на жив и здрав съдия е бил разлепен по

...
Некролог на жив и здрав съдия е бил разлепен по
Коментари Харесай

Полицията изземва камери по разследване за разлепени некролози на жив адвокат

Некролог на жив и здрав арбитър е бил разлепен по стълбовете към постройката на Софийския областен съд на бул. „ Ген. М. Д. Скобелев “. Става дума за съдията Станислав Седефчев, като на некролога очевидно преднамерено семейството му е написана „ Серефчев “.

Некролозите на живия арбитър са предадени от съда на Софийската районна прокуратура. Тя е образувала досъдебно произвеждане за безчинство, отличаващо се с цинизъм, оповестиха от прокуратурата за bTV.

Зачестяват случаите на телефонни измами в Пазарджишко, оповестяват от Министерство на вътрешните работи

Те са разпоредили на четвърто РПУ на Министерство на вътрешните работи изземването на записите от камерите в региона, с цел да се съберат нужните доказателство по случая.

От Софийския областен съд пък оповестяват, че арбитър Станислав Седефчев е в положително здраве и съвещанията на неговия състав не престават по график.

Това не е първият случай, в който се употребява подправени некролози на живи магистрати.

България е на четвърто място в Европейски Съюз по брой на съдиите по отношение на броя на популацията, демонстрират данни на Европейска комисия

Приживе некролог на Камен Ситнилски беше залепен на постройката на Висшия правосъден съвет. Имаше сходен случай и с юрист Ирен Савова.

През 2019 година пък беше арестуван Михаил Стефанов от Стара Загора, който надраска и се опита да скъса некролог на умрял следовател, залепен на постройката на закрития Специализиран углавен съд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР