Нека започна от там, че да работиш на едно място,

...
Нека започна от там, че да работиш на едно място,
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем, ако работим заедно с човека, с когото излизаме

Нека стартира от там, че да работиш на едно място, с индивида, с който излизаш, не е най-хубавата концепция, несъмнено. Не знам по какъв начин го вършат тези двойки – да работят дружно и все пак да съумеят да поддържат прочувствената си и физическа връзка на равнище. Но в последна сметка и на мен ми се е случвало. И е несъмнено предизвикателство да го направиш.

Има няколко неща, които би трябвало да знаем , с цел да можем да работим дейно дружно и да бъдем пълноценна двойка след работно време.

 Thinkstock

Трябва доста добре да поставите границите на допустимото

Не съм ревностна. Даже ми харесва от време на време дамите да флиртуват с мъжа ми. Защото му имам цялостно доверие в това, което прави и усеща. И двамата работим в напрегната среда, в която общуването с хора е ежеминутно.

Затова и флиртуването оказва помощ много. Много е значимо да се слагат граници, кое е ок и до каква степен стига толерантността ви към тези неща. И това би трябвало да се случи преди да се конфронтирате.

Правете разлика сред персонален и професионален живот

Много хора не знаеха, че излизам с част от екипа. И не разбираха, до момента в който не ни видят някъде на открито дружно. И оставаха шокирани. В последна сметка ние сме двама чиновници, които си правят работата съвършено без да се схваща, че имат връзка.

Когато сме се скарали преди да отидем на работа, не оставяхме това да навреди на връзките ни там и на самата ни работа. Да, можете да обсъдите казуса, в случай че единият си потегля от работа преди другия или в почивките ви. Но това не трябва да стане притежание на екипа или на клиентите.

 Thinkstock

Не говорете за работа по време на свободното ви време дружно... с изключение на, в случай че не сте като нас

За всички естествени хора един път, щом часовникът удари 6 часа, работата си остана на работното им място. Може би от време на време приказват 10 минути за нещо, което се е случило денем и след това не престават с нормалните си занимания като двойка. Определено ви би трябвало време, което да не е захласнато от работата и проблеми там. Време единствено за вас двамата. Заслужавате го.

Има го обаче и този миг – и двамата сте работохолици и заемате значими длъжности, което единствено значи, че вие мислите за работа даже, когато сте си у дома. Ето тук идва и забавната част – и двамата си споделяме и даваме препоръки по какъв начин да постъпим в избрана обстановка и по какъв начин да ръководим екипите си. Подкрепяме се и по този метод заздравяваме връзката си.

Имало е нощи, в които сме говорили до 3 през нощта за нашите хрумвания за бъдещето и проблеми на работното място. Много е необичайно по какъв начин работата ни в действителност се е трансформирала в огромна част от нашите животи.

Уважавайте позициите си

Няма значение дали и двамата сте на една и съща позиция или единият от вас е по-висшестоящ, постоянно уважавайте специалността и качествата на другия. Дори и той да е ваш управител, говорете с него постоянно с почитание и имайте поради, че на това място вие сте на първо и последно място сътрудници. Не е нужно да се държите дръпнато или студено един с различен, просто спазвайте границите.

Не е нужно да го отбягвате!

По принцип никой не се интересува от това, с изключение на, в случай че не е решил да ви компрометира с това. И точно затова не е нужно да го обявявате – хората в компанията се сменят и в случай че си вършите добре работата, всичко ще е наред.

 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР