Нека всички хора, които са били заплашвани в държавата, да

...
Нека всички хора, които са били заплашвани в държавата, да
Коментари Харесай

Карадайъ: Нека заплашваното рапърче дойде на комисия


Нека всички хора, които са били заплашвани в страната, да бъдат поканени за чуване. Например като това момче, това рапърче, което също разгласи, че е бил заплашван. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ преди вчерашното чуване на проверяващия публицист от bird.bg Атанас Чобанов в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред, оповестяват от Оffnews.bg

Карадайъ най-вероятно има поради изказванията на Христо Петров - Ицо Хазарта, че е заплашван.

Атанас Чобанов беше изслушан при закрити врата по време на вчерашното съвещание на комисията. Изслушването е мотив негови изказвания, че е предизвестен от непознато държавно управление за непосредствена опасност против него.



Публично журналистът заяви, че " поръчката идва от първия ред на Народното събрание ", защото последната му работа е обвързвана с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който попадна под ударите на американския закон " Магнитски " за корупция. Впоследствие прокуратурата се самосезира по случая.

Според източници на OFFNews вчерашното съвещание е протекло с кавги и загуба на време, като Карадайъ е нарекъл няколко пъти Чобанов Иво Прокопиев (издателя на " Дневник " и " Капитал " ) след засекретяването.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР