Нека видим какво очаква перфекционистите на зодиака - Козирозите. В

...
Нека видим какво очаква перфекционистите на зодиака - Козирозите. В
Коментари Харесай

Какво да очакват Козирозите от любовта и кариерата до края на годината?

Нека забележим какво чака перфекционистите на зодиака - Козирозите. В тази публикация ще ви разкажем какво може да чакат в любовта и кариерата: 

Любов
 Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог
Астролозите имат вяра, че всеки зодиакален знак има разнообразни сънища. За някои те са лични, за някой сигнал, а за някой празни. Въз осн...

До края на годината тематиката за въпросите на сърцето ви ще бъдат нараснали, защото слънцето в Козирог ви подсказва да анализирате личното си достолепие и да оставите зад себе си тези, които не могат да ви оценят! Плутон ще окаже въздействие и върху това, като ви накара да анализирате себе си и да предприемете стъпки към по-положителен път. Това обаче не значи, че ще бъдете сами, защото до края на годината има любовен капацитет на пътя ви! Силата на привличането: Венера и Плутон са във вашия зодиакален знак Козирог тази година два пъти в края (11 и 25 декември). А в това време вашите полезности и стремежи ще претърпят един тип трансформация. 

Кариера

Никой различен знак в зодиака няма толкоз упоритост като вас, скъпи Козирози, а втората половина на 2021 сигурно ще означи следващата сполучлива гражданска война към слънцето за Козирозите на всички места. Ще бъдете насочени към търсене на нов път и нови способи да трансформирате кариерата си. Тъй като сте склонни да приемате нещата по-бавно, може да ви е нужен спомагателен подтик, с цел да се придвижите, в случай че се насочвате в нова посока. Някои от вас ще имат опция за нов бизнес до края на годината, със сериозен фокус върху персоналните им цели. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР