Нека във всяко едно училище да има длъжностни лица, които

...
Нека във всяко едно училище да има длъжностни лица, които
Коментари Харесай

Тръмп: Да има оръжия в училищата!

Нека във всяко едно учебно заведение да има длъжностни лица, които да бъдат въоръжени. По този метод ще възпрем стрелби като тази във Флорида, където бяха убити 17 души. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп в пламенна тирада, мотив за която стана следващото кръвопролитие на американска земя.

Президентът уточни, че не всички учители ще имат огнестрелни оръжия. С такива ще бъдат въоръжени 10-20% от преподавателите – тези, които умеят да боравят с оръжия. Освен това револверите ще бъдат скрити, уточни президентът.

В Мериленд Тръмп изрази мнение, че в случай че учители са били въоръжени в учебното заведение във Флорида, то 19-годишният младеж е нямало да щурмува постройката по този начин необезпокоявано.

„ Не желая да има 100 охранители с автомати в учебните заведения “, уточни Тръмп. Според него е нужно най-малко няколко учители да бъдат въоръжени, с цел да се подсигурява сигурността в образователното заведение. Стрелбата във Флорида за следващ път повдигна въпроса за продажбата на оръжия и неналичието на действителен надзор от страна на управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР