Нека това унищожение и убийства спрат – това е посланието

...
Нека това унищожение и убийства спрат – това е посланието
Коментари Харесай

Международната изолация на Русия расте

„ Нека това заличаване и убийства спрат – това е посланието на нашата конференция “, сподели при откриването на COP27 египетският президент Абдел Фатах Ел-Сиси, който като водач на „ другарски Египет ” до момента не беше подлагал на критика войната на Москва в Украйна. Британският министър председател Риши Сунак на собствен ред акцентира, че „ отвратителната война на Путин в Украйна “ не забавя нито климатичните промени, нито възходящите цени на силата.

„ Не дойдохме в Египет, с цел да обсъждаме обстановката в Украйна, а с цел да споделим нашите паники, опит и познания. Поканих всички, само че никой не пристигна “, оплака се Вячеслав Фетисов, ръководителят на съветската делегация на COP27, някогашна звезда на Националната хокейна лига, а в този момент народен представител от Държавната дума на Руската федерация и ръководител на Всеруското сдружение за запазване на природата.

Русия е един от най-големите източници на парникови излъчвания в света. Затова съгласно Фетисов игнорирането на неговата страна на COP27 е било „ недалновидно ”: „ Без Русия не можете да решите тези...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР