Нека Стефан Димитров да остане на поста служебен вътрешен министър,

...
Нека Стефан Димитров да остане на поста служебен вътрешен министър,
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ повече не носи отговорност за това правителство, а Радев

Нека Стефан Димитров да остане на поста длъжностен вътрешен министър, само че отговорност да носи президентът Румен Радев.  Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в Силистра.

" Изобщо не ме интересува ", отсече Борисов. Той бе безапелационен, че " повече ГЕРБ не носи и няма да носи отговорност за това държавно управление ".

Борисов неколкократно настоя Румен Радев да понесе отговорността, както и за всички други провали през последните три години.

Президентът очевидно си мисли, че имаме къса памет, зачуди се водачът на ГЕРБ. " Аз помня ярките политически лица в кабинетите на Радев. Цялото БСП се изсипваше в неговото служебно държавно управление и той споделяше, че е политическо неутрално. Ние безпаметна нация ли сме ", запита Борисов?
 Радев срещу Даниел Митов за Външно и не схваща уволнението на Вътев
Радев срещу Даниел Митов за Външно и не схваща уволнението на Вътев

Кани в петък Димитър Главчев да си поговорят

Той съобщи и че не вижда по какъв начин ще поддържа повече нещо, препоръчано от ПП-ДБ. Провал има в правосъдната промяна, в Конституцията, неуспех във всички договаряния за служебно държавно управление, отсече Борисов.

" Провал във всичко. Не знам с кое да се похваля ", добави той.

Запитан кой би поел отговорността за измененията Конституцията и вероятно изпадане в конституционна рецесия Борисов отсече - " тези, които направиха измененията ". По думите му това са Христо Иванов и Делян Пеевски.

" И тогава доста се обичаха и работиха дружно, а в този момент желаят ГЕРБ да са отговорни, че Дани Митов е препоръчан за външен министър. "

Борисов въобще не предполагал, че от това ще произлезе политически проблем. На Даниел Митов е препоръчан поста, а той единствено го съглъсува с мен, посочи водачът на ГЕРБ.
 Даниел Митов: Назначаването ми в Министерство на външните работи е тест за Румен Радев
Даниел Митов: Назначаването ми в Министерство на външните работи е тест за Румен Радев

Той е получил поддръжката на Бойко Борисов на консултация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР