Нека спасим човешки животи, а не ги обричаме, за да

...
Нека спасим човешки животи, а не ги обричаме, за да
Коментари Харесай

ПП: Протестът беше „безразсъдна хулиганска проява“


Нека спасим човешки животи, а не ги обричаме, с цел да спечелим гласоподаватели, прикани от трибуната на Народното събрание депутатът от „ Продължаваме промяната “ Николай Ангов. Управляващите излязоха с декларация след вчерашния митинг на „ Възраждане “ против противоепидемичните ограничения, който беше придружен от напрежение и конфликти.

Според Ангов случилото се през вчерашния ден е „ безразсъдна хулиганска демонстрация “, като означи, че огромна част от ПГ на „ Възраждане “ има ваксини, а поради депутатския си статут може и да разчита на болнично лекуване – разкош, който по думите на Ангов, доста от редовите симпатизанти от митинга не могат да си разрешат.

„ Две години се разсънваме всяка заран с числа за заболеваемостта и за умрелите, доста хора одобряват това тежко – доста хора се тормозят за своите близки, тормозят се за работата си. Една шепа хора обаче виждат в това политически дял и излагат на риск живота на гласоподавателите си “, сподели Ангов.

Петър Петров от „ Възраждане “ отговори задочно: „ Не одобряваме рецензии, че сме предизвикали който и да било към напрежение на митинга. Ние призовахме от трибуната на митинга както да се пази живота и здравето на служителите на реда, по този начин и да се пази работата на публицистите “. Вчера екипи на bTV бяха нападани от симпатизантите на партията, на което водачът Костадин Костадинов реагира с апел към потърпевшите да си търсят правата в съда.

Спор в Народното събрание имаше и по линия на позитивния тест на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Според Костадин Ангелов от ГЕРБ или PCR-ът е изработен преди Консултативния съвет за национална сигурност и той е отишъл със признаци, или проучването е направено по-късно, само че няма по какъв начин да стане толкоз бързо. От пресцентъра на Политическа партия потвърдиха пред bTV, че PCR пробата е изработен след КСНС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР