Нека си признаем, януари е дълъг месец. След цялото забавление/излишък/лудост

...
Нека си признаем, януари е дълъг месец. След цялото забавление/излишък/лудост
Коментари Харесай

Паричният експерт споделя как можете да оцелеете през изпитанията през януари - и да стигнете до деня на плащане

Нека си признаем, януари е дълъг месец. След цялото забавление/излишък/лудост на коледната почивка, януари е дълъг, тъмен месец, изпълнен с малко въодушевление – и доста разноски.

Паричните проблеми са най-изразени през януари заради разнообразни аргументи. Като начало доста хора на цялостен работен ден получават месечно възнаграждение, което постоянно значи, че получавате заплатите си седмица по-рано през декември. Тази неофициална политика беше въведена, с цел да помогне на чиновниците да преодолеят коледната гърбица. Но това значи спомагателна седмица да изчакате януарското заплащане.

Освен това разнообразни национални празници могат да провалят вашите директни дебити и постоянни заплащания (внимавайте за това и през февруари). О, и дано не забравяме преразхода за Коледа, угризенията за извършване на покупки и непредвидените сметки, които чакат всички ни, когато заниманието изчезне.

Но не позволявайте на януари да ви разочарова! Ето моето управление, което ще ви помогне да преминете през последващи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР