Нека си признаем: всички понякога сме малко разхвърляни. За някои

...
Нека си признаем: всички понякога сме малко разхвърляни. За някои
Коментари Харесай

Тези четири зодии имат най-разхвърляните домове

Нека си признаем: всички от време на време сме малко разхвърляни. За някои обаче разхвърляният дом не е просто фаза или миг на мързел – това е табиет , от който колкото и да се пробват, не могат да се отърсят.

Вярвате или не, подредеността на един човек може да е обвързвана със зодията му, тъй че в случай че нямате нищо срещу малко безпорядък под покрива си, повода може да се крие във вашата рождена карта .

Според астроложката Катрин Гердес единствено тъй като имате сходна податливост, не значи, че сте мръсни сами по себе си. Това може просто да значи, че водите деен, авантюристичен и даже екстравагантен живот , който ви държи отвън дома през множеството дни. Или просто работите по-добре измежду „ креативен безпорядък “ .

А в случай че рядко сте у дома , няма да имате време да приберете прането си или да изхвърлите тези кутии от храна за у дома, които стоят от месеци. Така че идващия път, когато някой назова вашето пространство „ разбъркано “, може да обвините зодията си – стига да сте един от следните четири знака.

Вижте кои съгласно астроложката Катрин Гердес са зодиите с най-разхвърляни домове и какво споделя за тях пред Bustle:
 Четирите зодии с най-разхвърляни домове  Четирите зодии с най-разхвърляни домове  Четирите зодии с най-разхвърляни домове  Четирите зодии с най-разхвърляни домове
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР