Нека си признаем - котките нямат репутацията на най-преданите и

...
Нека си признаем - котките нямат репутацията на най-преданите и
Коментари Харесай

Историите на котки-герои, спасили човешки животи

Нека си признаем - котките нямат репутацията на най-преданите и сърдечни животни. Те са описвани като егоцентрични животни, които не се интересуват от никого и от нищо. Но това не е напълно по този начин. Каналът във vbox7 споделя историите на няколко котки, които са избавили човешки животи:

Котката Маша

Историята се развива в гр. Обнинск, Русия. Местна жителка чува котка да мяука, само че последното нещо, което чака да види е, че котката лежи върху бебе, изоставено в кашон. Оказало се, че котката Маша е влезнала в кашона при бебето и е стояла до него, с цел да го топли, до момента в който не го намерят хора. Бебето е признато в болница, където се оказало в положително здраве, а Маша станала локален воин и получавала огромни количества от обичаната си храна.

Котката Тара

Видео преди години сподели по какъв начин 4-годишно детенце от Съединени американски щати се вози на колело. В този миг към него се спуска съседско куче, което го захапва за крайници и поваля на земята. Още преди майката на детето да реагира, към него се спуска домашната им котка Тара, която прогонва кучето. Тара след това получава редица награди.

Котката Скарлет

Не бързайте да заключите, че тя е грозна. Тя е воин! През 1996 година в зарязан гараж в Бруклин избухва пожар. Пожарната реагира бързо, а пожарникарите си отдъхват - няма потърпевши хора. В този миг Дейвид Джанели вижда котка, която изважда от гаража едно по едно котенца. " Очите ѝ бяха съвсем затворени, ушите и лапите - изгорели, падаше козината ѝ, само че тя избави котенцата си ", споделя той. Бездомната котка Скарлет и нейните котенца бързо си намират дом по-късно. Скарлет умира през 2008 година, само че се трансформира в воин в доста детски книжки.

Котаракът Том

Той избавя живота на своята собственичка Сю Маккензи през 2014 година, откривайки, че е болна от рак. Поведението на Том се трансформирало радикално - той непрекъснато мяукал и с лапичка я потупвал по врата. В началото това дразнило Сю, само че след това отишла на доктор, където открили, че има рак. Благодарение на Том Сю е жива и здрава.-->

Котаракът Омир

Въпреки че е кьорав поради зараза, Омир е котка супергерой! Една нощ притежателят му, Купър, се събудил от звуци на експанзия, които дочул от къщата. Станал, с цел да види по какъв начин слепият Омир, който по принцип обожавал хората, е нападнал, хапе и драска нахлул в дома апаш.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР