Нека си признаем, животът ни става все по-динамичен с всеки

...
Нека си признаем, животът ни става все по-динамичен с всеки
Коментари Харесай

Помощ! Партньорът ми не иска да прави секс с мен

Нека си признаем, животът ни става все по-динамичен с всеки минал ден. Трафикът, дилемите в службата, децата, заемът, неплатените сметки… Всички тези отговорности обгръщат съзнанието ни и превземат мислите ни. В един миг стопираме и се замисляме. Това ли е животът? Кога за последно се смяхте, играхте, танцувахте или пък правихте секс? Ако заниманията под завивките са се трансформирали в мираж, евентуално скрито се питате: „ Как се стигна дотук? “.
Има ли аргументи, поради които сътрудникът ви внезапно е спрял да ви желае? В идващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси. А ето и евентуалните отговори:

Той е прочувствено отпаднал
Макар и да сме привикнали да мислим, че мъжете са направени надали не от стомана, това в действителност не е тъкмо по този начин. Стресът, промяната на работата, крайните периоди, неплатените сметки – всичко това се отразява на прочувственото положение и на мощния пол. Емоциите, които не се показват, могат да доведат до блокажи. Ето за какво, в случай че забележите неочаквана смяна в равнището на полова интензивност у вашия сътрудник, едно от първите неща, които можете да извършите е да се опитате да го предразположите към диалог.

Не бързайте да си вадите съществени изводи
Ако няколко пъти поред са се случили „ засечки “, не бързайте със заключенията. Може би това е краткотрайно събитие. Опитайте се да поговорите и да накарате мъжът ви да ви показа дали нещо го тревожи. Избягвайте да го обвинявате, защото това единствено може да утежни ситуацията и той да се затвори още повече в себе си.

Той се опасява от вас
Ако вие сте мощна и самостоятелна жена, която знае какво желае и по какъв начин да го реализира – може би сътрудникът ви се усеща уплашен от вас. Ако сте избрали пътя на кариерното развиване, може би той усеща, че го пренебрегвате. За дами като вас е особено избягването на обичайна роля, която дамата заема. Вие не сте склонна да се измененията, с цел да угодите на обществото и хората към вас. Вероятно сътрудникът ви има възприятието, че каквото и да направи, няма да е задоволително добър за вас. При всички случаи, общуването и шерването е от основна значимост. Опитайте се да поговорите и да се срещнете някъде по средата.

Вашите привички го отблъскват
Замислете се дали имате привички, за които вашият сътрудник ви е загатнал, че не харесва. Например – споделил ви е, че не му подхожда това, че пушите и миризмата на цигари, която излъчвате. Макар и да смятате, че никой няма право да лимитира свободния ви избор, когато приказваме за половите тласъци, това е напълно друга страна на монетата. Можете да не пушите вечер, когато сте дружно или пък преди да сте интимни да обърнете внимание на оралната си хигиена и да употребявате вода за уста. Ако забележите, че той прекарва повече време на компютъра и се смущава, в случай че влезете внезапно в стаята, съществува възможност да прекалява с гледането на филми за възрастни. Почти няма мъж, който да не намира това за възбуждащо и секси. Проблемът може да се задълбочи обаче, в случай че той избира тях пред вас. Въпреки деликатната обстановка, пробвайте се да поговорите и да си изясните ситуацията.

Той ви изневерява
Макар и това да е първото нещо, което незабавно ни идва мислено, неведнъж казусът може да е различен. Все отново – бъдете нащрек и наблюдавайте колегата си. Имайте едно мислено, в случай че забележите, че прекарва прекомерно доста време в обществените мрежи, става и отива да приказва по телефона надалеч от вас, сменил е паролата си или пък е почнал да се прибира по-късно от работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР