Нека си признаем - харесваме хората, които не следват правилата,

...
Нека си признаем - харесваме хората, които не следват правилата,
Коментари Харесай

Зодиите, които НИКОГА не следват правилата

Нека си признаем - харесваме хората, които не следват разпоредбите, а от време на време даже скрито им симпатизираме. Антигероите са ненапълно на респект. Разбира се, не приказваме за злодеите, а за тези, които хем се борят на страната на положителното, хем от време на време би трябвало да прескочат границата на одобрените правила, с цел да си свършат работата. В тази публикация сме разгледали зодиите, които не обичат да следват наложените правила и канони, а да творят свободно и да дадат цялостна независимост на своята креативност. 
Стрелец
 Зодиите, които НИКОГА не демонстрират уязвимост Зодиите, които НИКОГА не демонстрират уязвимост
Да не показваш уязвимост от една страна е добре, тъй като враговете ви могат да се възползват от вашите слаби моменти, само че от друга никой ня...
Стрелците не обичат правила, постоянно те ги считат за глупави, старомодни и неработещи. Често, те пътуват доста и научават доста за разнообразни култури и религии и могат да употребяват това познание в тяхна изгода.
Овен
Овните са над разпоредбите. Те схващат за какво те са нужни, само че постоянно считат, че не се отнасят тъкмо за тях.
Близнаци
 Кои са най-потайните зодии Кои са най-потайните зодии
Някои хора са като отворена книга, до момента в който други са изцяло противоположни - не можем да разбираем какво се случва с тях. Това са многоп...
Близнаци са прекомерно умни за множеството правила. Те намират способи да се промушват през тях, с цел да създадат това, което желаят.
Риби 
Риби и правила – хахахаххаха! Не вървят ръка за ръка. Риби просто не схващат потребността от правила – в океана няма такива неща. Освен това, не можете да казвате на Риби какво да вършат – те вършат това, което желаят и усещат.
Съгласни ли сте с нашия лист? Споделете мнение в мненията. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР