Нека си намери жена на неговите години, аз няма да

...
Нека си намери жена на неговите години, аз няма да
Коментари Харесай

За отпуснатия корем на Рачков ли да съжалявам, избухна Анита

" Нека си откри жена на неговите години, аз няма да си пропилявам младостта ", отсичала Анита

Анита Димитрова толкоз бързо не помни за Димитър Рачков, с който живя три години, че мнозина започнаха да се питат обичала ли го е въобще?!

Още повече в този момент, когато се разбра и какво в действителност мисли за него и предишните им връзки.

Както знаем, Анита освен може да бъде дъщеря на Митето, само че е и милион пъти по-добре поставена от него. Тя не стопира да се поддържа и тренира тялото си, което даже в този момент показва в мрежата, до момента в който Рачков евентуално не е и чувал за фитнес зала, написа Уикенд.

Сещаме се, че няма по какъв начин човек, който се вълнува толкоз от визията си, да не желае интимният му сътрудник да прави същото. Е, оказа се, че и за Анито това е значимо и то доста. 

Сега, когато той я заряза, Димитрова на няколко пъти се отпускала пред познати и подхвърляла, че ще си откри млад и готин мъж, а не " тюфлек " като Митко.

" Не знам за какво и по какъв начин се подлъгах, само че сгреших. Че кой не бърка?! Питат ме дали скърбя, че сме се разделили. За какво да скърбя - за отпуснатото тяло и мазния му стомах ли?! Нека си откри жена на неговите години, аз няма да си пропилявам младостта ", отсичала Анита.
 Анита не излиза от фитнесите, Рачков пък не е влиза
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР