Нека си го признаем, никой не харесва хората, които пускат

...
Нека си го признаем, никой не харесва хората, които пускат
Коментари Харесай

Зодиите, които пускат слухове за приятелите си

Нека си го признаем, никой не харесва хората, които пускат клюки и приказват клюки за останалите. За страдание обаче, в днешния свят честността е недооценена политика. Представете си какъв брой елементарен би бил животът, в случай че всичко е транспарантно. Бруталната почтеност и гледане на личния ви живот обаче не е нещо, което всеки е привикнал да прави. Дори и да искаш, от време на време не е елементарно да си прям, тъй като това може да не се хареса на близките.

Има някои хора пък, които непосредствено отиват в противоположния завършек на спектъра. Те освен, че не споделят истината, а с лекост се отдават на злонамерени злословия. И още по-лошото е, че те са склонни да го вършат и с околните им хора. Обикновено повода за това е злоба или чиста завист.

От Рак до Риби, вижте зодиите, които пускат клюки за приятелите си:

Рак

По природа представителите на зодия Рак имат огромна податливост към разпространението на клюки. Винаги можете да разчитате на тях, с цел да разпалят пламъците на клюките, когато възникне спешна обстановка. Няма значение дали са чули намек за скандал в тяхното учебно заведение, лицей или работно място. Те нормално пускат клюки като метод да си върнат на хората, които са споделили неприятни неща за тях. Иначе Ракът е сензитивен и грижлив воден знак, само че от време на време тези качества остават на назад във времето.

Козирог

Козирогът е хладнокръвен като земен знак и не толкоз сензитивен като воден знак. Въпреки това обаче родените под този знак имат доста емоционален темперамент. Следователно те желаят да се почувстват, че са се вписали измежду своите другари или сътрудници. Те си показват себе си като пазители на секрети, които държат съкровищница от мръсни самопризнания от приятелите си.

Въпреки това, те не биха се свенили да злоупотребят с тази информация, с цел да влязат в готината компания на работа или в университета. Козирозите пускат клюки и издават секрети, които е трябвало да запазят за себе си, единствено с цел да се впишат по-добре. За малко тази тактика може и да работи и Козирозите да реализират задачата си. Но в дълготраен проект близките схващат за подмолните дейности на тези хора и стартират да странят от тях.

Риби

Рибите са неофициалните крале и кралици на теориите на конспирацията. От тях може да чуете всевъзможни теории, които не сте си и представяли. Те са обществени същества по душа, които обожават да се събират с най-хубавите си другари. Рибите обичат да прекарват часове в сладки приказки с приятелките си, с цел да наваксат изгубеното време. В хода на диалозите си те непроменяемо измислят странни теории на конспирацията. Те даже са подготвени да сътворят огромни кавги, където такива не съществуват, единствено с цел да създадат живота си ефектен.

В устрема си да изпъкнат, Рибите са склонни да пускат клюки даже за свои другари, които не участват сега. Те не го вършат, с цел да ги наранят съзнателно, а с цел да създадат живота си да наподобява по-вълнуващ. Обикновено обаче това е за сметка на другите и вместо да си завоюват популярност, Рибите постоянно рискуват да изгубят другари. За страдание обаче, когато го осъзнаят, постоянно е доста късно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР