Нека припомня, че в деня на обявяването на правителството, г-н

...
Нека припомня, че в деня на обявяването на правителството, г-н
Коментари Харесай

Ангел Найденов: ГЕРБ направи заявка за пряко участие в управлението

Нека напомня, че в деня на оповестяването на държавното управление, господин Борисов имаше още веднъж упреците към оферти за министър на външните работи. Не желая да разясня причините за това. Не желая да злоупотребявам. Прави усещане, че това е поръчка за директно присъединяване на в ръководството, което дава съображение на всички да считат, че по този метод се оказва директно политическо въздействие освен върху министър-председателя, а и върху цялото държавно управление. Това съобщи някогашният боен министър Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ С предлагането Даниел Митов да оглави външно министерство се поема цялата политическа отговорност за външната политика “, акцентира той.

„ В лицето на служебния министър на защитата и предлагането за нов министър на външните работи, имаме хора, които задоволително добре познават територията, където ще развиват своята активност. По-скоро можем да чакаме задоволително професионален метод “, изясни Найденов.

„ Военен отговор на Израел по отношение на Иран. За първи път от територията на Иран са изстреляни ракети и дронове по територията на Израел, т.е. включването на Иран с пряк конфликт. Някои виждат в тази въздушна офанзива това, че за Иран е било по-важно да показват боен потенциал, в сравнение с да се нанесат вреди по инфраструктурата на Израел. Можем да потърсим скрита опасност към прилежащи страни за действителна опасност. Резултатът изигра неприятна смешка на Иран, тъй като не донесе нищо. Беше нападната страна, която е нуклеарна мощ. Виждаме какви са опасенията на света от тази офанзива. Реакциите са апели за въздържаност към Израел и опити за понижаване на напрежението и дейности, водещи до пряк конфликт “, изясни някогашният министър на защитата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР