Нека положим усилия за диалог по между си, за търсене

...
Нека положим усилия за диалог по между си, за търсене
Коментари Харесай

Ива Митева: Убедена съм, че ще работим достойно за авторитета на този парламент

" Нека поставим старания за разговор по сред си, за търсене на положителните решения, за висока парламентарна просвета, с цел да бъдем почтени представители на народа ", прикани Ива Митева, откакто беше определена за ръководител на 45-ото Народно заседание.

Осъзнавам отговорността и упованията на всички ни, да намерим най-вярната посока, с цел да отговорим на провокациите на днешната усложнена действителност, сподели още Митева.

" Убедена съм, че ще работим почтено за престижа на този парламент. Надявам се към опита и знанията на потвърдилите се парламентаристи да прибавим младостта и силата и новаторския дух на новоизбраните сътрудници ", добави ръководителят на 45-ото Народно заседание.

Към нас нашата работа са обърнати упованията на гласоподавателите за осъществяване на предизборните стратегии - за ясно, устойчиво, предвидимо и устойчиво законодателство, напомни тя.

" Прозрачността и отчетността би трябвало да бъдат водещи правила в работата на това Народно заседание. Конституционните правила, свързани с парламентарния надзор, чуването на органите на правосъдната власт и на органите, които напълно или отчасти се избират от Народното събрание се изпълнят със наличие ", съобщи Митева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР