"Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет

...
"Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС категорично застава зад кандидатурата на Вяра Церовска за кмет на община Перник

"Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет на община Перник “. Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Той означи, че разбирателството сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили не е особено единствено в община Перник. Двете политически сили си сътрудничат в цялата област и работят добре с помощта на регионалния координатор в лицето на Вяра Церовска.

"Познавам доктор Церовска от 43-то Народно заседание и знам, че с изключение на добър кмет, тя е и прелестен човек, който заслужава поддръжката на жителите, с цел да продължи развиването на Перник “, означи водачът на Съюз на демократичните сили. Той уточни, че обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е сполучлива и разумна.



"Говорим за взаимоотношение на две идеологически близки политически сили, които са част от най-голямата европейска групировка – Европейската национална партия. Имаме в листата представител на Съюза на демократичните сили, който ще отстоява изрично решенията на кмета Вяра Церовска. Вярвам, че перничани ще постъпят мъдро и умно, като я поддържат дружно с екипа ѝ за нов мандат “, заключи Румен Христов.



"За нас това е доста специфична поддръжка. Заедно бяхме в изборите за членове на Европейския парламент, където постигнахме най-хубавите си резултати. Това е едно продължение, което е доста значимо за развиването на Перник и за бъдещето на България “, безапелационна беше доктор Вяра Церовска.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР