Нека обърнем малко внимание на китайския хороскоп и да видим

...
Нека обърнем малко внимание на китайския хороскоп и да видим
Коментари Харесай

Кои са най-добрите ви качества според китайския хороскоп?

Нека обърнем малко внимание на китайския хороскоп и да забележим какво имаме заложено съгласно него. 
Вашият знак зависи от годината на раждане:
Плъх: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960
Вол: 2009, 1997, 1985, 1973, 1961
Тигър: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962
Заек: 2011, 1999, 1987, 1975, 1963
Дракон: 2012, 2000, 1988, 1976, 1964
Змия: 2013, 2001, 1989, 1977, 1965
Кон: 2014, 2002, 1990, 1978, 1966
Коза: 2015, 2003, 1991, 1979, 1967
Маймуна: 2016, 2004, 1992, 1980, 1968
Петел: 2017, 2005, 1993, 1981, 1969
Куче: 2018, 2006, 1994, 1982, 1970
Прасе: 2019, 2007, 1995, 1983, 1971
Плъхът
Това е първият знак на източния зодиак и демонстрира, че обичате нови завършения. Ако попаднете под знака на плъховете, се счита, че сте обаятелен, изобретателен и притежавате отлични умения за оцеляване. Вие сте изчерпателен и мощно образован. Винаги сте нащрек във връзка с заобикалящата ви среда и от време на време може да изглеждате нервни или тревожни. Вие сте сърдечни, буйни и се стремите постоянно да живеете сега. Вие сте естествени в обществените условия и обстановки. Най-удобно ви е, когато поддържате връзка с най-близките си другари. Имате неповторимо вродено чувство за човешката природа. Обичате да предавате познания и информация на тези, които се интересуват да слушат. Вие сте амбициозни и извънредно съобразителни.
Волът
Това е второто зодиакално животно и символизира мощ и неизменност. Вие сте умни, виновни, постоянни и отдадени на нещата от живота си. Склонни сте да вървите по права и тясна разходка в живота и се счита за доста закостенял. Известно е, че сте патриотични и достоверни за другите. Вие сте надеждни и търпеливи. Имате мощна увереност и сте упорити. Способността ви да преодолявате неволи и провокации е възхитителна и завистлива. Предлагате земен съвет и се считате за удобен по своята същина. Вие сте доста способени и наясно. Вие сте партерен и не можете да бъдете разтърсени доста елементарно. Вие сте доста защитни към тези, които са слаби или по-нисши. 
Тигърът
Третият знак на източния зодиак е непокорният и вълнуващ тигър. Имате героичен нрав, който символизира мощ, храброст и храброст. Търсите нови провокации и сте храбро самостоятелни. Имате мощен темперамент. Освен това сте много устойчиви според от събитията и подтекста. Вие сте брутално почтени и някои не харесват това за вас, тъй като ще им кажете дали желаят да го чуят или не. Освен това сте нежни, привързани и топли към тези, за които държите и обичате в живота си. В природата ви е да бъдете енергични и уверени. Вие сте въодушевени и буйни. Вие сте доста защитни по отношение на тези, които цените в живота си. Обичате да поддържате връзка и да посещавате празненства. Имате персонална аура, която притегля и кара хората да гравитират към вас.
 Качествата и минусите на всяка зодия съгласно китайския хороскоп Качествата и минусите на всяка зодия съгласно китайския хороскоп
В китайския хороскоп има 12 скотски признака и зодиите се дефинират не съгласно месеца, а съгласно годината на раждането. Вижте кои са на...
Заекът
Това е четвъртият знак на източния зодиак, който има добра преценка и креативност. Нуждаете се от независимост надалеч от хаоса и безпокойството. Вие сте див и ви е мъчно да бъдете опитомени. Трудно ще намерите някой, който може да ви опитоми. Много рядко слушате препоръките на другите, изключително когато не са поискани. Доверявате се на интуицията си и предпочитате да употребявате това, а не препоръки от другите. Имате неповторимата дарба да се излекувате от психически и физически увреждания. Приятелите ви намират за общителен и потребен. Имате мощно възприятие за правдивост, тъждество и правдивост. Те също биха ви намерили състрадателни и отдадени. 
Драконът
Драконът е петият по зодия и има тайнствен метод за тях. Драконът е знакът с най-голяма мощ, както и мощно въздействие. Обичате да останете заети и заети. Вие сте естествено роден водач. Имате способността да преодолявате трудности обратно и ще го извършите, в случай че има нещо, което желаете да постигнете. Вие сте доста въодушевени от живота и се нуждаете от свободата да изследвате. Вие сте свободомислещ и виждате живота като безконечен. Трябва да имате лично пространство и по-добре хората да не влизат във вашето малко балонче, другояче ще получат облага от вас. 
Змията
Шестият знак на източния зодиак би била търпеливата, пасивно-агресивна и консервативна змия. Вие сте очарователни и мистериозни и тъкмо това ви харесва. Предпочитате рутина и харесвате постоянна среда. Обичате да мислите за концепции или хрумвания и да формулирате личното си мнение, вместо да слушате тези на другите или други, които се пробват да повлияят на вашата позиция. Може да изглеждате недоверчиви на другите, само че това е единствено тъй като сте интуитивни за тези, които не са надеждни. Вие прикривате възприятията си и споделяте съгласно вашите условия и ограничавате количеството информация, която разкривате. 
 Какво разкрива зодиакалният Ви знак от КИТАЙСКИЯ хороскоп за характера Ви? Какво разкрива зодиакалният Ви знак от КИТАЙСКИЯ хороскоп за характера Ви?
В китайската астрология има 12 китайски зодиакални животни (плъх, вол, тигър, заек, змей, змия, кон, овца, маймуна, петел, куче и пра...
Конят
Конят, седмият знак в източния зодиак, е естествено роден водач. Подхождате към новите провокации с един тип оптимизъм, който множеството биха намерили за рисков. Родени сте да съумеете и по-често го вършиме. Вие сте доста общителни и постоянно сте център на партията. Вие сте жив и зает. Вие сте изобретателни и артистични. Вие сте честни и нетърпими към несправедливостта. Вие сте екстровертни и енергични. Вие сте страховит другар и предан към тези, които обичате и се интересувате от тях в живота. Вие сте другарски настроени, интелигентни и самостоятелни. Вие сте бдителни и проницателни към вашата среда и обграждане. 
Козата
Осми по ред за източния зодиак е козата. Имате податливост да разчитате на другите. Избягвате борба и спорове непременно. Абсолютно ненавиждате да се постанова да избирате страни, изключително когато те включват вашите другари. Имате възприятие за схващане, което идва естествено. Най-щастливи сте в спокойна конюнктура и избягвайте хаоса, когато е допустимо. Вие сте състрадателни, благи и обичащи. Възприемани сте от другите като лесни и грижовни. Имате доста планове по едно и също време и можете да скачате от един на различен на момент. Гравитирате към неща, които са безвъзмездни и непрестанно се трансформират и не обичате да бъдете ограничавани до график или периоди. Вие сте естествено изобретателни и артистични. 
Маймуната
Маймуната е деветият знак в източния зодиак и не може да бъде опитомена. Вие сте един от дейностите и постоянно би трябвало да вършиме нещо, тъй като отегчението не ви седи добре. Нуждаете се от душевен стимулиращи действия, с цел да се чувствате изпълнени. Вие сте умни и изобретателни. Имате способността да свършите доста за къс интервал от време. Някои споделят, че от време на време сте хиперактивни. Имате предпочитание да се научите, което е примамливо. Имате изключителна памет и сте доста съобразителни. Вие сте очаровател и любознанието ви води в някои завършения. Популярни сте и нормално сте оптимисти, само че имате моменти, в които слизате и излизате.
 С кого си най-съвместим съгласно китайския хороскоп? С кого си най-съвместим съгласно китайския хороскоп?
Време е още веднъж да отправим взор към китайския хороскоп с забавната публикация от уеб страницата yourtango.com, която демонстрира по какъв начин са съвместими р...
Петелът
Ето десетия знак от източния зодиак: петелът. Гледате доста към бъдещето и се радвате да виждате премиите за вашата упорита работа. Смели сте и в професионалния, и в персоналния си живот. Понякога сте доста сериозни, както и работливи. Обличате се добре и сте доста учтиви. Презираш лицемерите и лъжците. Вие сте склонни да говорите мислите си във всеки един миг. След като се установите професионално, ще изпитате възприятие на прочувствена непоклатимост. Имате най-големите наслади, само че въпреки това изпитвате дълбока тъга и страдание.
Кучето
Кучето е на единадесета позиция в източния зодиак. Вие сте извънредно лоялни към тези, които обичате и за които държите, само че порочни към враговете си. Вие притежавате някои от най-алтруистичните и същински черти в човешката природа. Вие сте огромен набожен в равенството и справедливостта. Правиш пъклен другар и си податлив да имаш другарства, които са траяли много дълго. Имате анимирана и привлекателна персона, която естествено кара хората да желаят да бъдат към вас. Вие сте благонадежден, нематериалист и имате твърда позиция за това кое е вярно и неверно. Вие също не сте егоман, за благополучие.
Прасето
Последно в източния зодиак е прасето. Вие имате способността да приемате хората такива, каквито са, макар нещата, които са създали или в които са се заели. Имате мощно схващане, че имате най-малък надзор върху нещата в живота и да оставите природата да поеме своето. Можете да бъдете разказани като въздържан наблюдаващ на живота. Рядко интензивно допринасяте през целия живот. Вие сте мощно интелигентни и се наслаждавате на интелектуални диалози с умни хора. Имате изсъхнало възприятие за комизъм, което малко на брой схващат. Вие сте толерантни и същински в живота. Нямате голяма група другари, само че имате няколко другари, с които оставате за дълги интервали от време или за цялостен живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР