Нека никой да не се опитва да ни прехвърля отговорността

...
Нека никой да не се опитва да ни прехвърля отговорността
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нека ИТН да не ни прехвърля отговорността |

" Нека никой да не се пробва да ни трансферира отговорността за това, че не може да формулира безапелационен състав на Министерски съвет, да даде безапелационна политическа формула и да отговори на фундаментални въпроси за структуриране на политическото пространство. " Така водачът на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов разяснява декларацията на „ ИТН “ (ИТН), изчетена от Тошко Йорданов по-рано от парламентарната естрада и дадения по-късно брифинг.

Иванов обърна внимание, че Демократична България не са получили отговори на въпросите, които са отправили към Има Такъв Народ: 

" На нито един от трите въпроса не получихме отговор. А видяхме една много съмнителна, ще си сортирам думите, лична офанзива, разбъркване на обстоятелства. "

Въпросите на Демократична България от през вчерашния ден са:

- Ще има ли ясно стихотворец политически ангажимент за избрани политики, или ще продължим да си водим раздумки.

- Въпросът за значимостта на хората, които ще бъдат препоръчани, за техните качества.

- Фундаменталният въпрос за формулата - осъзнато разграничаване освен от ГЕРБ, само че и от Движение за права и свободи.

Иванов добави, че фактологията на Тошко Йорданов за Асен Василев качва и упования за вниманието, с което ще бъдат оценени всички аспекти от активността на бъдещите министри. " Ако някой търси нашата поддръжка, ще откри метод да анонсира министрите. Това, което ние чакаме, е да има оповестени министри ", сподели още Иванов и добави, че има високи упования към стандарта във връзка с тяхната оценка. 

Според него профилът на хората е доста значим и той е дал образец с тримата министри, което обаче по думите му не изключва тяхното присъединяване. 

Иванов съобщи, че в Демократична България желаят явен политически ангажимент, " не просто диалог посока на Луната ". Той изясни, че чака от Има Такъв Народ да предложат метод за бъдещо съглашение:  " Дали ще бъде сключване, дали ще бъде едностранна декларация, има различни способи, по които такова волеизявление да бъде направено. Въпросът е да има явен ангажимент от най-високо политическо равнище, тъй като без това става дума за котка в чувал. "

Съпредседателят на ДБ декларира, че десницата не се е отказала от това " отговорно да опитаме да създадем всички опити в границите на първия мандат да бъде излъчено държавно управление ".

На въпрос дали тласка страната към нови избори, Иванов отговори: " Тласкаме страната към това да се излъчи едно ръководство, което в действителност може да я промени. Ако не можем тук в този парламент да го излъчим, новите избори няма да бъдат въпрос на това, че ние сме ги тласнали, а ще бъдат нужда, тъй като по този начин действа демокрацията. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР