Нека не се забравя, че от 2006 година до сега

...
Нека не се забравя, че от 2006 година до сега
Коментари Харесай

Плевнелиев: Демократична България да си изберат Манолова за лидер

Нека не се не помни, че от 2006 година до в този момент Политическа партия ГЕРБ завоюва доверието на хората във всеки едни от изборите, като се изключи президентските. Поздравявам ви за това и би трябвало да знаете, че доверието все по-трудно ще се дава и все по-лесно ще се губи. Минаха едни тежки избори. Това съобщи президентът на България Росен Плевнелиев (2012 - 2017) по време на Националната среща на Политическа партия ГЕРБ, представен от Novini.bg.

" И президентът Радев, и госпожа Нинова, и госпожа Манолова, и Слави Трифонов не престават да мълчат и не са споделили една дума за това какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да приказват за почтени и честни избори, когато някои от тях бяха съществени настоящи лица в Костинбродската спекулация. На тези избори се говореше доста за битка с корупцията, само че нито един от тях не е дал нито едно решение по какъв начин да се оправим с нея. Говореше се за тирания, за еднолична власт… точно тези, които приказват за това мълчат и не са споделили нито една дума за същинския тоталитерен режим, който имахме в България в продължение на 45 години. Същевременно громят някаква измислена от тях еднолична система'', добави Плевнелиев.

" Трудно мога да споделя своето надълбоко страдание и отчаяние, когато поддържаха кандидатурата на Мая Манолова'', показа той във връзка с градската десница и в частност Демократична България, подкрепили кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР