Нека не се забравя, че от 2006 година до сега

...
Нека не се забравя, че от 2006 година до сега
Коментари Харесай

Плевнелиев: И Нинова, и Манолова, и Трифонов продължават да мълчат за Костинброд

Нека не се не помни, че от 2006 година до в този момент Политическа партия ГЕРБ завоюва доверието на хората във всеки едни от изборите, като се изключи президентските. Поздравявам ви за това и би трябвало да знаете, че доверието все по-трудно ще се дава и все по-лесно ще се губи. Минаха едни тежки избори. Това съобщи някогашният президент на България Росен Плевнелиев по време на Националната серща на Политическа партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,И президентът Радев, и госпожа Нинова, и госпожа Манолова, и Слави Трифонов не престават да мълчат и не са споделили една дума за това какво се случи в Костинброд, а приказват за почтени избори. На тези избори се говореше доста за битка с корупцията, само че нито един от тях не е дал нито едно решение по какъв начин да се оправим с нея. Говореше се за тирания, за еднолична власт… точно тези, които приказват за това мълчат и не са споделили нито една дума за същинския тоталитерен режим, който имахме в България в продължение на 45 години. Същевременно громят някаква измислена от тях еднолична система'', добави Плевнелиев.

,,Трудно мога да споделя своето надълбоко страдание и отчаяние, когато поддържаха кандидатурата на Мая Манолова'', показа той във връзка с градската десница и в частност Демократична България, подкрепили кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. По думите му десните обединения биха могли да си изберат Манолова за ''шеф'' след балотажа.

,,Истинската битка с корупцията минава през индустриалните зони, през напъните на всички вероятни равнища. Постигнахме доста, ГЕРБ реализира доста през последните 13 години, пазете постигнатото'', прикани в умозаключение някогашният държавен глава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР