Нека направим една шумна сбирка и да покажем, че джигитите

...
Нека направим една шумна сбирка и да покажем, че джигитите
Коментари Харесай

Дрифт и мирис на бензин край Смолян за лечение на малкия Митко от Пазарджик

" Нека създадем една шумна колекция и да покажем, че джигитите също имат огромни сърца! " – с този апел за състрадание към обществото се обърнаха основателите на най-голямата Фейсбук страница за коли в региона „ Колите в Смолян “.
Дрифт шоуто с аромат на бензин, което те провеждат, е благотворително. На полигона в с. Полковник Серафимово ще се събират пари, които ще се дарят за лекуване на дребния Димитър Ганев от Пазарджик. Той е едно от трите деца в цялата страна, родени със Синдрома на Аперт, прочут още като Болестта на счупените кукли (генетично заболяване с типични малформации на черепа, лицето и крайниците).
Те приканват всички автомобилни запалянковци, без значение каква е марката кола, която карат, на 21 април от 13 часа да отидат на полигона в село Полковник Серафимово.
Организаторите Диан Канев, Любо Гайдаров и Симона Георгиева са младежи от Смолян и Златоград. За тях няма значение от кой район са нуждаещите се. Те и различен път са организирали благотворителни събития, последно през предходната година за обществени домове.
На автомобилното празненство се чака да дойдат най-малко 50 коли. Младежите се надяват на огромен интерес, с цел да съберат колкото се може повече пари.
Всеки, който желае да помогне на дребния Митко, може да го направи на мястото на събитието, където ще има сложена кутия или по дарителска сметка: Банка ДСК ЕАД; IBAN BG81STSA93000023542472; BIC STSABGSF “, споделят младежите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР