“Нека напомним на кмета на община Пловдив, че е избран

...
“Нека напомним на кмета на община Пловдив, че е избран
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Благодарение на г-н Борисов някои сме депутати, други - кметове

“Нека напомним на кмета на община Пловдив, че е определен за кмет с гласовете на ГЕРБ. Изключително неприлично и аморално е ръководителят на партията, от която си определен за кмет, да ти каже, че би трябвало да се оттеглиш, тъй като не си изпълняваш отговорностите като градоначалник, и ти да си не запомнил по какъв начин си заел поста ”. Това написа Десислава Трифонова по отношение на проблема с пловдивския кмет.


“ГЕРБ Е БОЙКО БОРИСОВ!

‼️ГЕРБ НЕ Е ЗИКО!

Благодарение на господин Бойко Борисов някои сме депутати, други кметове и общински съветници ”, приключва статуса и Трифонова.



Десислава Трифонова. БГНЕС, списък

Припомняме, че преди дни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на Здравко Димитров по време на партийна колекция в събота. Причината - напрежението в града към градежа на стадионите на двата футболни клуба Ботев и Локомотив. Димтров отговори: “Избран съм от пловдивчани, не съм назначаван, с цел да ми се желае оставката. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в идващите дни какво да направя ”.

Днес Димитров реши, че напуща ГЕРБ: “Аз съм определен от пловдивчани, има още доста планове, които би трябвало да бъдат приключени ”. Димитров посочи, че няма да напусне кметския пост, тъй като сега се работят планове за 500 млн. лева

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР